Ετοιμάζεται για τον Φωκικό ο Θησέας Αγριάς

????????????????????????????????????
Σκληρή δουλειά από τον Γιάννη Ακτσιαλή και τους παίκτες του

Μετά την 1η Νοεμβρίου επιστρέφει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Θησέας Αγριάς και ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Ακτσιαλής δούλεψε όσο καλύτερα γινόταν στο διαθέσιμο χρονικό διάστημα με τους παίκτες του.

«Προσπαθούμε να φτάσουμε στην επιθυμητή κατάσταση. Διανύουμε την τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας. Ασφαλώς και δεν είναι εφικτό να βρισκόμαστε στο 100% από άποψη φυσικής κατάστασης. Είναι περίεργη η κατάσταση με τη διακοπή να έχει μεσολαβήσει» ανέφερε σχετικά στο «Magnesiasports».

Από εκεί και πέρα, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Φωκικό, ο κόουτς του Θησέα αναφέρθηκε και στις ιδιομορφίες της φετινής κούρσας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. «Θα χρειαστεί ειδική διαχείριση κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ παραδέχθηκε ότι δε λείπουν και τα μικροπροβλήματα τραυματισμών. Το βάθος στο ρόστερ είναι εκείνο που θα μετρήσει μακροπρόθεσμα, ενώ και οι τραυματισμοί είναι αναπόφευκτο μέρος της όλης διαδικασίας» υπογράμμισε και ο προπονητής της ομάδας της Αγριάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.