Ετοιμάζεται πλήρης ο Ολυμπιακός Βόλου για το ντέρμπι παραμονής με την ΑΕΛ

Έτοιμοι για δράση Δελεντζές και Πρέλεβιτς

Ντέρμπι παραμονής έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς για την 20η αγωνιστική της National League 2 την ερχόμενη Κυριακή 17/03 στις 17:00 και στο κλειστό του ΕΑΚ υποδέχεται την ΑΕ Λάρισας, σε μία καθαρά θεσσαλική αναμέτρηση η οποία όμως κρίνει και το θέμα των πλέι άουτ, και φυσικά το σύνολο του Γιώργου Κοσμάτου στοχεύει στη νίκη.

Εδώ και καιρό οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αντιληφθεί τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να είναι στην ίδια θέση στην κατάταξη του 4ου ομίλου, έχοντας από 24 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός Βόλου προέρχεται από ήττα στο παιχνίδι με τον ΓΣ Αλμυρού (75-64) ενώ η ΑΕΛ επικράτησε σε βάρος του ΑΟ Τρίκαλα στη 19η αγωνιστική (51-48) και έτσι έπιασε τους «ερυθρόλευκους» και μοιράζεται μαζί τους την τελευταία θέση…

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον τα πράγματα στις προπονήσεις δείχνουν να πηγαίνουν καλά πάντως για τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι δεδομένο ότι από τα προηγούμενα παιχνίδια έλειψε αρκετά ο Δελεντζές, αφού είχε τραυματιστεί στο πόδι, ενώ και ο Πρέλεβιτς δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει, έχοντας ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Αμφότεροι όμως δείχνουν ότι θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν την Κυριακή, ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να είναι πλήρης.

«Θα κριθεί στην πίεση και το πάθος»

Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΛ δείχνει κι αυτή ν’ αντιλαμβάνεται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, που δεν θέλει να αφήσει κι άλλο βαθμό στην έδρα του να πάει χαμένος.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του γκαρντ των Λαρισαίων, Θάνου Γκανέτσα, στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του EOK WebRadio με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. «Δεν κοιτάμε αν έχουμε να παίξουμε με τον τελευταίο ή τον προτελευταίο. Έχουμε να αποδείξουμε πολλά πράγματα στο γήπεδο. Είχαμε πολλές ατυχίες, μας έφυγαν 4-5 παιδιά που δεν περιμέναμε. Τώρα αναγκαστικά είναι ένας «τελικός» για εμάς, όχι γιατί εξασφαλίζουμε την παραμονή μας, αλλά γιατί θα κάνουμε μισό βηματάκι στο κάτι παραπάνω» σημείωσε ο έμπειρος γκαρντ.

Παράλληλα όμως υποστήριξε ότι η ομάδα του θ’ αντιμετωπίσει το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, καθώς το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει πολύ δρόμο ακόμη. «Δεν θέλουμε να αγχωθούμε. Γίνεται κάθε μέρα προπόνηση. Είναι ένα απλό ματς που θα κριθεί στην πίεση και το πάθος της κάθε ομάδας πιστεύω. Είναι και επαρχιακό ματς, είναι ντέρμπι, θα υπάρχει παλμός στο γήπεδο. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό να το ζήσουν και τα νεαρά παιδιά που έχουμε. Πιστεύω θα το χαρούν όλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.