Έτοιμη για ένα ακόμη παγκόσμιο μετάλλιο η Πένυ Τσαούτου!

Έτοιμη για το καλύτερο στην πόλη Γκντύνια της Πολωνίας και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP

Η Βολιώτισσα Πένυ Τσαούτου έχει ήδη προλάβει να γράψει ιστορία στο άθλημα της όρθιας σανιδοκωπηλασίας, που είναι γνωστό και ως SUP, καθώς τόσο στο παγκόσμιο της Κίνας το 2019 κατέγραψε επιτυχίες, με δύο αργυρά μετάλλια και ένα χάλκινο, όσο και σ’ αυτό τη Ουγγαρίας το 2021, όπου και κατέκτησε το χρυσό στο σπριντ Μάστερ Γυναικών. Ωστόσο η ίδια είναι διατεθειμένη να διεκδικήσει το καλύτερο και στην Πολωνία, ήδη από μεθαύριο Πέμπτη!

Στην πόλη Γκνύντια της Πολωνίας λοιπόν η Πένυ Τσαούτου ετοιμάζεται να πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP 2022, θέλοντας και πάλι να πετύχει τη διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο, διατηρώντας τον τίτλο της μίας εκ των καλύτερων αθλητριών στον κόσμο. Oι αγώνες αρχίζουν από την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 11 του μηνός, με τη Βολιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια να εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξη, όπως φαίνεται στις δηλώσεις που έκανε στο «Magnesiasports».

«Aισιοδοξούμε φυσικά για επιτυχία όλης της ομάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά η πετυχημένη αθλήτρια του ΝΟΒΑ, η οποία «πέταξε» ήδη για την Πολωνία από την περασμένη Δευτέρα, ως μέλος της εθνικής ομάδας, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη αυτής. Ωστόσο δεν βιάζεται να πει κάτι παραπάνω, αφού φαίνεται ότι γνωρίζει καλά ότι θα πρέπει να πιάσει και πάλι τα υψηλά στάνταρ της απόδοσής της.

«Μία θέση στο βάθρο είναι σίγουρα ο στόχος μας στην Γκντύνια» σημείωσε σχετικά η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια, συμμετέχοντας στην κατηγορία Master, ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος.

Την ίδια στιγμή πάντως, τρία ακόμη μέλη του ΝΟΒΑ, εκπροσωπώντας τον σύλλογο καθώς είχαν δικαίωμα να δηλώσουν με αυτήν την ιδιότητα συμμετοχή στη διοργάνωση, βρίσκονται στην Πολωνία για να πάρουν μέρος στη διοργάνωση. Μαζί με την Πένυ Τσαούτου λοιπόν βρίσκονται οι Δημήτρης Καραμέτος (που εντάσσεται στην κατηγορία Ανδρών), η Γεωργία Ευαγγελίδη (στην κατηγορία Γυναικών) και η Βιργινία Παναγιωτοπούλου (στην κατηγορία Μaster).  Θέληση όλων είναι να πετύχουν το καλύτερο δυνατό σε μία απαιτητική σίγουρα διοργάνωση.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.