Έτοιμη για πρόκριση η Μικτή Κ17 της ΕΠΣΘ, 4-1 επί της Καρδίτσας

Νέα νίκη για την ομάδα της Μαγνησίας

Κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων της ΕΠΟ βρίσκεται η Μικτή Κ17 της ΕΠΣ Θεσσαλίας, καθώς οι παίκτες του Αντώνγη Μάνδαλου πήραν τη νίκη στην Καρδίτσα απέναντι στην ομάδα του έτερου θεσσαλικού νομού, με το ευρύ 1-4 σε ένα παιχνίδι με αρκετό πάθος στο γήπεδο των Καμινάδων, και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, όπως τουλάχιστον αναφέρουν τα στελέχη της ΕΠΣΘ.

Μπορεί η Μικτή της ΕΠΣ Καρδίτσας ν’ αντέδρασε, και να ισοφάρισε γρήγορα το 0-1 με το οποίο προηγήθηκε η ΕΠΣΘ, ωστόσο στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν με άνεση στην επικράτηση.

Το 0-1 έγινε με κεφαλιά του Στάμου στο 15’ ,ενώ στο 20’ ο Κοσμίδης έκανε φάουλ πάνω στον Γερεντέ εντός περιοχής, με την ΕΠΣΚ να κερδίζει το πέναλτι. Ο Γερεντές ανέλαβε και την εκτέλεση για να κάνει το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης όμως όλα άλλαξαν. Στο 60’, ο Τίτου έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών της αντίπαλης εστίας για το 1-2, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Νούλας μετά από προσωπική ενέργεια σούταρε για να κάνει το 1-3. Ο ίδιος παίκτης και με τον ίδιο τρόπο στο 70’ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Για τη Μικτή Κ17 της ΕΠΣΘ αγωνίστηκαν οι: Δαμασιώτης, Χασιώτης (35’ Γεωργιτζίκης) Λυκουρίνο, Στάμος, Κοσμίδης, Γκουγκουλής, Τίτου, Νούλας, Καφετζή, Δημόπουλος  (60’ Παπαδανιήλ), Χασάπης (75’ Γεωργακόπουλος).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.