Έτοιμο το βοηθητικό γήπεδο του ΟΣΕ για τη Νίκη

Στιγμιότυπο από τις χωματουργικές εργασίες που προηγήθηκαν αυτών για τον χλοοτάπητα
Ολοκληρώθηκε και η σπορά για τον νέο χλοοτάπητα

Το βοηθητικό γήπεδο στον ΟΣΕ αποτελεί πάντα πολύτιμο βοήθημα για τη Νίκη Βόλου, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που η ομάδα χρειάστηκε να προπονηθεί εκεί. Πλέον το γήπεδο θα είναι σύντομα διαθέσιμο μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών που έγιναν εκεί που περιλάμβαναν και τη δημιουργία νέου χλοοτάπητα.

Όπως αναφέρει στο «Μagnesiasports» ο υπεύθυνος του έργου για τον αγωνιστικό χώρο, Θεόδωρος Καραλής, αφού είχαν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες χωματουργικές εργασίες ώστε το γήπεδο να αποκτήσει αρκετά μεγαλύτερες διαστάσεις, ήρθε η σειρά των εργασιών κατασκευής ενός νέου σύγχρονου αρδευτικού συστήματος, με την παράλληλη αποστραγγιστική υποδομή, πάντα πολύτιμη ώστε να μην επιβαρύνεται από έντονες βροχοπτώσεις ο χλοοτάπητας. Αφού διαμορφώθηκε στη συνέχεια και η επιφάνεια του εδάφους, έγινε η σπορά νέου χλοοτάπητα, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι σύντομα έτοιμος προς χρήση.

Πότε αναμένεται να γίνει αυτό; Μετά τον Δεκαπενταύγουστο, περίπου στις 20 του μηνός, σύμφωνα με τον κο Καραλή, ώστε η Νίκη να έχει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει, με την απαραίτητη προσοχή βέβαια αφού οι θερμοκρασίες της εποχής αναμένεται και τότε να είναι αυξημένες.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τα έργα συνολικά είχαν αρχίσει από τον περασμένο Ιανουάριο, με την επέκταση του αγωνιστικού χώρου και την αντικατάσταση του φωτισμού, για να ακολουθήσουν οι εργασίες για τον χλοοτάπητα. Όπως τόνιζε μάλιστα η ΠΑΕ Νίκη σε τότε ανακοίνωσή της, πρόκειται για ένα εγχείρημα, το οποίο θα συμβάλλει στην εύρυθμη ροή της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Όπως είναι γνωστό εξάλλου, η Νίκη Βόλου θα χρησιμοποιεί φέτος το Πανθεσσαλικό για τους αγώνες της, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προπονήσεων στο «Παντελής Μαγουλάς». Ωστόσο η χρήση του βοηθητικού μπορεί να δώσει έξτρα λύσεις για την προετοιμασία της ομάδας, αναλόγως και των δεδομένων της κάθε ημέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.