Έτοιμος για ΑΕ Καρίτσας και Βελεστίνο ο Διαγόρας

Να δείξει ένα καλό πρόσωπο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο θέλει η ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου που υποδέχεται αύριο Σάββατο στις 17.00 την ΑΕ Καρίτσας, σε ένα από τα τελευταία ίσως σχετικά ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής δράσης στη Γ’ Εθνική κατηγορία, που θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις και κάτι τέτοιο φάνηκε και στο παιχνίδι κυπέλλου ΕΠΣΘ, απέναντι στην Ακρόπολη Σέσκλου. Ωστόσο υπάρχει ακόμα δρόμος και περιθώρια βελτίωσης σε πολλά πράγματα, και αυτό θέλει ο προπονητής του Διαγόρα να δει και απέναντι στην ομάδα της Πιερίας.

Όπως είναι αναμενόμενο ο Στέλιος Αρσένος θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θέλει να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους παίκτες του. Από την άλλη και ο ίδιος αντιμετωπίζει ως μία… πρόβα τζενεράλε το παιχνίδι (αν και το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχει φιλικό και με τον Θησέα Αγριάς), κάτι που φάνηκε και από την επιλογή του η σημερινή αναμέτρηση να διεξαχθεί στο γήπεδο του Βελεστίνου, αντί στο Στεφανοβίκειο, καθώς ήθελε η ομάδα του να αγωνιστεί  σε γήπεδο με διαστάσεις όμοιες με αυτό των Ψαχνών, όπου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Διαγόρας θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό Ηρακλή.

Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά οι επαφές για την συμφωνία με κεντρικό αμυντικό συνεχίζονται και δεν αποκλείεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αν όχι το τρέχον σαββατοκύριακο να υπάρξουν εξελίξεις και για το συγκεκριμένο θέμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.