“Εξάσφαιρη” Νίκη, 1-6 την Αναγέννηση στην Καρδίτσα

Ένα εύκολο απόγευμα είχε σήμερα η Νίκη, με τους Βολιώτες να παίρνουν διπλό στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση που σκόραραν προς το τέλος του αγώνα το γκολ της τιμής, έχοντας προηγουμένως δεχθεί έξι γκολ, τρία σε κάθε ημίχρονο από τους “κυανόλευκους” με τον αρχηγό Λόρι Κέρι να σημειώνει χατ τρικ. Η Νίκη Βόλου σε στυλ προπόνησης δεν πιέστηκε, καθώς είχε να αντιμετωπίσει τον ουραγό του 4ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας, παραμένοντας έτσι στην 2η θέση της βαθμολογίας δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου.

Η Νίκη ξεκίνησε από νωρίς να σφυροκοπά την αντίπαλη εστία με το πρώτο τέρμα να έρχεται μόλις στο 17′ με τον Τζιώρα, ενώ στο 26′ έχασε άλλη μια ευκαιρία με σουτ από τον ίδιο παίκτη καταλήγει άουτ, ο οποίος όμως ένα λεπτό αργότερα “σέρβιρε” το γκολ στον Λόρι Κέρι με κεφαλιά μετά από δυνατό πλάγιο του Παπαδόπουλου, με τον αρχηγό να γράφει το 0-2 με εντυπωσιακό γυριστό σουτ στην αριστερή γωνία του Κούτσικου. Οι Βολιώτες συνέχισαν να πιέζουν την αντίπαλη περιοχή με τον Ιορδανίδη να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Ξανθόπουλο, κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κέρι γράφοντας το 0-3 για τους “κυανόλευκους” στο 30′.

Η Νίκη είχε αρκετές ακόμη ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όπως με τον Τζιώρα στο 32′, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στην εστία των Καρδιτσιωτών επιχειρώντας ένα πλασέ, το οποίο, όμως έδιωξε ο Κούτσικος με τους αμυντικούς της Αναγέννησης να απομακρύνουν στη συνέχεια την μπάλα.

Επιστρέφοντας για το δεύτερο ημίχρονο η Νίκη, κινήθηκε άνετα μέσα στο γήπεδο, χωρίς να απειληθεί σε κανένα χρονικό σημείο, συνεχίζοντας να εφορμά στην αντίπαλη εστία, σημειώνοντας το τέταρτό της τέρμα στο 60′ με τον Βουκομάνοβιτς, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι λίγα λεπτά νωρίτερα αντικαθιστώντας τον Τζιώρα στο 54′. Ένα λεπτό αργότερο στο 61′ ο Σέρβος θα κάνει σέντρα στον Ιορδανίδη μέσα στην περιοχή, ο οποίος θα γράψει και το 0-5. Ο συνδυασμός μεταξύ Δωματά και Κέρι στο 70′ είχε και πάλι εύστοχο αποτέλεσμα με τον αρχηγό να σημειώνει το τρίτο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι. Το γκολ της τιμής για την Αναγέννηση Καρδίτσας σημείωσε ο Αναγνώπουλος με κεφαλιά σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας της Νίκης Βόλου στο 80′ γράφοντας και το τελικό 1-6.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μπάμποβιτς): Κούτσικος, Πρίφτι, Καπετάνος (46′ Αναγνωστόπουλος), Γκούρλας, Ξανθόπουλος, Λουκάς (46′ Λουκάς), Τζέλλος (46′ Αλεξίου), Τσιάτας, Καρβούνης, Γόρδιος, Βαταμίδης.
Νίκη Βόλου (Κούτσης): Αποστολίδης, Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Μετούσι, Παπαδόπουλος (72′ Ντινιωτάκης), Μέτσε, Τσεμπερίδης, Ιορδανίδης (Μακένγκο), Κέρι, Ταβάρες (10′ Δωματάς) Τζιώρας (54′ Βουκομάνοβιτς).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.