Εξελίξεις για οικόπεδο του ΟΣΕ και κερκίδα στη Νίκη Βόλου

H προσπάθεια δημιουργίας ενός πρότυπου αθλητικού κέντρου το «Παντελής Μαγουλάς»  με παράλληλη χρήση του γειτονικού οικοπέδου του ΟΣΕ, συνεχίζεται από πλευράς Ερασιτέχνη και ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με εξελίξεις ν’ αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα, τόσο για το θέμα του οικοπέδου όσο και για την κερκίδα του γηπέδου.

Μετά το ραντεβού που έγινε στην Αθήνα ανάμεσα στη διοίκηση της ΓΑΙΑΟΣΕ και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Στέργιo Φάτση, προσδιορίστηκε πλήρως το χρονικό πλαίσιο της χρήσης του γειτονικού στο «Παντελής Μαγουλάς» οικοπέδου, καθώς ήδη υπάρχει καθυστέρηση απόδοσής του προς χρήση από τον ΟΣΕ, οπότε έπρεπε κάπως να συμπληρωθεί το διάστημα αυτό, για να είναι στη διάθεση της Νίκης Βόλου για 29 χρόνια συνολικά. Αυτό άλλωστε είναι και το χρονικό διάστημα που προσδιορίζεται στην αρχική σύμβαση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τι θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα; Απλά να αδειάσει ο χώρος και να καθαριστεί από τον ΟΣΕ, κάτι που έως τώρα δεν έχει γίνει! Οπότε τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του «Magnesiasports» αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον κο Φάτση και εκπροσώπους του ΟΣΕ από Αθήνα και Μαγνησία στον Βόλο, ώστε να «τρέξουν» οι εξελίξεις και να μεταφέρει τον εξοπλισμό που βρίσκεται εκεί ο Οργανισμός.

Από την άλλη, υπάρχει το θέμα της κατασκευής της κερκίδας στο «Παντελής Μαγουλάς» με τις εργασίες να έχουν προχωρήσει μέχρι ενός σημείου, ωστόσο χρειάζονται και άλλα να γίνουν για ν’ αποκτήσει την οριστικής της μορφή και να είναι διαθέσιμη προς χρήση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπογραφεί συμπληρωματική προκήρυξη για το έργο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ώστε να προχωρήσει η κατασκευή της κερκίδας πέρα από το όριο των βάσεων, με το ανάλογο συμπλήρωμα να γίνεται και στον προϋπολογισμό του έργου.

Οι διεργασίες από πλευράς προέδρου του Ερασιτέχνη πάντως αλλά και στελεχών της ΠΑΕ είναι «πυρετώδεις» το τελευταίο χρονικό διάστημα, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στο σύνολο των έργων για τη δημιουργία ενός πρότυπου πυρήνα αθλητικών εγκαταστάσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.