Εξετάζει τον πρώην παίκτη του Άρη Τόνι Κάλβο η Νίκη!

Παρά το γεγονός ότι στη Νίκη προέχουν άλλα σημαντικότερα ζητήματα, στο μεταγραφικό “τραπέζι” τις τελευταίες μέρες έπεσε το όνομα του Ισπανού ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Τόνι Κάλβο, που είναι πολύ γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους!

Ο 32χρονος εξτρέμ, με θητεία σε Μπαρτσελόνα, Πάρμα, Άρη, Ανόρθωση, Λέφσκι και Βέροια έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της χώρας του, Βιλαφράνκα, κι εξετάζεται από τους ανθρώπους της Νίκης, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή μαζί του για το ενδεχόμενό να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό των κυανόλευκων. Μιλάμε, φυσικά, για μία μεταγραφή που, αν ολοκληρωθεί, προσφέρει αδιαμφισβήτητη ποιότητα και αίγλη στη Νίκη και θα είναι ένα από τα «μπαμ» του καλοκαιριού στη Football League κι όσο κι αν είναι νωρίς να γίνεται λόγος για μεταγραφικά ζητήματα, αφού πρέπει να ξεκαθαρίσουν άλλα πράγματα, είναι βέβαιο ότι το ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι υπαρκτό και όλα δείχνουν ότι θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί.

Ο Τόνι Κάλβο Αντόνιο Αράντες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έπαιξε από το 2007 και για τρεισήμισι χρόνια στον Άρη, έχοντας 117 συμμετοχές και 16 γκολ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, ενώ το 2016-17 με τη Βέροια κατέγραψε 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ένα γκολ, έχοντας για ένα διάστημα προπονητή τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Δεδομένο είναι και το ενδιαφέρον της Νίκης για τον Αντόνιο Ανιέτε. Η Νίκη έχει έρθει σε μία διερευνητική επαφή με τον ποδοσφαιριστή, αλλά η υπόθεσή του είναι αρκετά δύσκολη, καθώς ένα σοβαρό οικογενειακό του πρόβλημα δεν του επιτρέπει να αναζητήσει με μεγάλη άνεση την επόμενη ομάδα του μακριά από την πατρίδα του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.