Ευχές για την πρεμιέρα από Μαγνησιακό και Ρήγα Φεραίο

Με φόντο τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΘ

Mε μία δυνατή αναμέτρηση ξεκινά τις υποχρεώσεις του το ερχόμενο Σάββατο εντός έδρας ο Μαγνησιακός, υποδεχόμενος για την 1η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ τον Ρήγα Φεραίο. Όσον αφορά την έναρξη, η διοίκηση του Μαγνησιακού τονίζει την όρεξη της ομάδας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στέλνοντας τις ευχές της για τη νέα χρονιά.

Όπως σημειώνει: «Το Σάββατο, η ομάδα μας ξεκινάει τη νέα της προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Μετά από την – και λόγω πανδημίας – παραμονή στη Β’ κατηγορία, φέτος μπαίνουμε στη μάχη, με διάθεση και όνειρα για ακόμα καλύτερες ημέρες για τον σύλλογο.

Με την ευκαιρία της ενάρξεως των επισήμων υποχρεώσεων, ευχόμαστε σε αξιωματούχους, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους όλων των ομάδων, καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και ευόδωση των προσπαθειών τους, με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου και τον σεβασμό προς όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό».

Ευχές και «ευχαριστώ» εκφράζει και ο Ρήγας Φεραίος, που ετοιμάζεται κι αυτός για μία δυνατή αναμέτρηση. όπως επισημαίνει η διοίκηση του συλλόγου του Βελεστίνου: «Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Ρήγας Φεραίος κάνει πρεμιέρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του κόντρα στο Μαγνησιακό, στο ομώνυμο γήπεδο, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 16:00.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ εύχονται στους παίκτες καλή ποδοσφαιρική χρονιά ,με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να αγωνίζονται πάντα στο πλαίσιο του «fair play». Εύχονται επίσης στους διαιτητές να είναι δίκαιοι ,ώστε να επιτελέσουν με επιτυχία τα καθήκοντά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς, που μέσα στις δύσκολες κοινωνικά συνθήκες βρίσκουν τον τρόπο να στέκονται αρωγοί σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους φιλάθλους, που όποτε καλούνται να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα,(αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας, συμμετέχοντας σε λαχειοφόρες αγορές κλπ),είναι πάντα πρόθυμοι και συντελούν έτσι στην προσπάθεια να κρατηθεί ζωντανό το «κύτταρο» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Στόχος μας είναι να χαίρονται οι οικογένειες να πηγαίνουν στο γήπεδο και να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο χωρίς βία και ακρότητες. Γιατί για το Βελεστίνο ο Ρήγας είναι πολιτισμός και το ποδόσφαιρο γιορτή»!

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.