Ευκαιρία για ανάσες και ανασύνταξη στη Νίκη Βόλου

Εκμεταλλεύονται το διάλειμμα στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β' Εθνικής οι «κυανόλευκοι»

Δεν έχει δράση το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής το ερχόμενο Σάββατο, με τους Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου να παίρνουν ανάσες, ν’ ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και να κοιτούν τη συνέχεια και τις υποχρεώσεις που είναι προγραμματισμένες για τις 4 Μαρτίου.

Η Νίκη Βόλου προέρχεται από μία σπουδαία νίκη μετά από υπερπροσπάθεια απέναντι στον Έσπερο Λαμίας, δίνοντας την ευκαιρία στον Βίκο Ιωαννίνων από την άλλη να μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογική κατάταξη στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Έκτη είναι αυτήν τη στιγμή η Νίκη Βόλου, έχοντας 23 βαθμούς, ενώ ο Φίλιππος Βέροιας τον οποίο αντιμετωπίζει εκτός έδρας για τη 19η αγωνιστική, έχει 25 και είναι μία θέση πιο ψηλά.

«Όλον τον Φεβρουάριο ένα ματς με τη Λαμία παίξαμε και τώρα στις 4 Μαρτίου παίζουμε στη Βέροια» ανέφερε πάντως ο προπονητής της Νίκης, Ανδρέας Μαύρος, καθώς η ομάδα είχε και ρεπό αλλά και το παιχνίδι με τον ΑΓΣΙ που δεν έγινε ποτέ, λόγω της αποχώρησης της ομάδας των Ιωαννίνων από την κατηγορία.

Όσον αφορά τον Αγών Είναι μία δυνατή ομάδα, έχει κάνει στην έδρα της μεγάλες νίκες, όπως με Λαμία και Τρίκαλα. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε επικρατήσει δύσκολα με ένα καλάθι. Θα προετοιμαστούμε πάντως και θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι τέλους» ανέφερε για το παιχνίδι με τον Φίλιππο ο προπονητής της Νίκης, Ανδρέας Μαύρος.

Δουλεύουμε πάρα πολύ, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Με τη βοήθεια του κόσμου καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας» συμπλήρωσε ο Γάλλος παίκτης της ομάδας, Αρίστον Ιντό, για να σταθεί και στο οικογενειακό όπως χαρακτήρισε το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας. «Έχουμε ενέργεια, είμαστε σαν μία μεγάλη οικογένεια. Κάνουμε προπόνηση το πρωί, μετά είμαστε μαζί σε καφέ, χαλαρώνουμε. Συνέχεια είμαστε μαζί σαν οικογένεια. Παίζουμε καλύτερα μαζί, αυτό είναι το παιχνίδι μας με πολλές πάσες, όπως είδαμε και απέναντι στον Έσπερο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ευκαιρία λοιπόν για ανάσες και για περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων στο κενό διάστημα για τη Νίκη, που θέλει την καλή εμφάνιση απέναντι στον Φίλιππο, και το θετικό αποτέλεσμα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.