Εύκολα η Νίκη Βόλου, 3-0 τον ΑΟ Τρίκαλα

Για τη 13η αγωνιστική της Super League 2

Μπορεί να είχε αρκετό καιρό να πάρει επίσημα παιχνίδια, ωστόσο η Νίκη δεν έδειξε επηρεασμένη και δικαίως έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών σε βάρος του ΑΟ Τρίκαλα στο Πανθεσσαλικό, μετά το τελικό 3-0 για τη 13η αγωνιστική της Super League 2, χάρη σε δύο τέρματα του Πασχάλη Κάσσου και ένα του Χρήστου Τζιώρα, και με τον Λούκας Γκαρσία να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» θα μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον δύο τέρματα ακόμη, με τους Ροχάνο κα Βλαχομήτρο στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Από την άλλη, το δεύτερο τέρμα που σφράγισε τη νίκη ήρθε λίγο αργοπορημένα, αλλά ο ΑΟΤ δεν έδειχνε να έχει τη δυναμική που μπορούσε να απειλήσει τη Νίκη. 

Καλύτερη αλλά πολύ άστοχη

Στα πρώτα λεπτά ήταν εμφανής η επιθετική όρεξη της Νίκης και στο έκτο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία για γκολ. Ο Λούκας Γκαρσία πάσαρε στον οχάνο δεξιά και αυτός έβγαλε με άνεση την μπαλιά παράλληλα. Ωστόσο ο Βλαχομήτρος δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το ίδιο έγινε και στο 11’ όταν ο Κυριακίδης προσπάθησε να βρει με κάθετη μπαλιά εντός περιοχής τον Ροχάνο, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ, χωρίς κάτι παραπάνω από εκεί και πέρα. Στη συνέχεια ήταν σειρά του ΑΟΤ να κερδίσει κόρνερ μετά από σουτ του Ευθυμίου υπό καλές προϋποθέσεις.

Στο 13’ χωρίς ιδιαίτερη πίεση ο Ροχάνο έκανε το σουτ αλλά… κατάφερε να στείλει και πάλι την μπάλα άουτ. Ότι δεν κατάφερε ο Ροχάνο όμως το κατάφερε ο Κάσσος και με ένα δυνατό σουτ στο 15’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αγριμάκη, κάνοντας το 1-0.

Άμεσα ο ΑΟΤ απείλησε μετά από λάθος της άμυνας της Νίκης και τον Μανισόγλου να κερδίζει προσπαθώντας να πλασάρει τον Μπάγιτς στο 17’ το κόρνερ, όμως στο 21’ ο Βλαχομήτρος έχασε ευκαιρία χωρίς κανέναν λόγο και καμία αιτία. Ο Ροχάνο έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, μετά από πάσα του Λούκας Γκαρσία, με ον Βλαχομήτρο να κάνει το χειρότερο δυνατό πλασέ και να στέλνει την μπάλα πάνω από την οριζόντιο δοκό του τερματοφύλακα του ΑΟΤ.

Ωστόσο το παιχνίδι έχασε στη συνέχεια τον ρυθμό του και οι παίκτες των δύο ομάδωνμ άφησαν την τεχνική και βασίστηκαν περισσότερο στη δύναμη, και ειδικά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να είναι απειλητικοί με αντεπιθέσεις. Στην αντεπίθεση όμως βγήκε και η Νίκη, με τον Βλαχομήτρο να βγαίνει μόνος του απέναντι στον Αγριμάκη, στέλνοντας και πάλι την μπάλα άουτ…΄

Άργησε αλλά εξασφάλισε τη νίκη

Ορεξάτη ήταν η Νίκη και στην αρχή του δευτέρου μέρους του αγώνα, με τον Πάνο να έχει ένα καλό σουτ στο 53’ με τον Αγριμάκη να μπλοκάρει, ενώ το διπλό σουτ του Γκαρσία έστειλε την μπάλα στα σώματα των αντιπάλων, με τον Κυριακίδη να σουτάρει κι αυτός στη συνέχεια, στέλνοντας την μπάλα άουτ στο 58’.

Οι «κυανόλευκοι» συνέχιζαν να περνούν εύκολα την μπάλα εντός αντίπαλης περιοχής (με κινητήριο μοχλό όπως και στο πρώτο μέρος τον Λούκας Γκαρσία), αλλά στο τέλος δεν κατάφερναν να ολοκληρώσουν τις φάσεις, ενώ στο 66΄ο ΑΟΤ είχε ένα σουτ με τον Μπαράτα, αλλά έδιωξε η άμυνα των γηπεδούχων.

Όσο δεν ερχόταν το γκολ όμως που θα έδινε διαφορά ασφαλείας, τόσο οι παίκτες της Νίκης φαινόντουσαν να παίζουν με τη φωτιά. Πάντως, στο 77’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λούκας Γκαρσία ο Αλιατίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Τελικά στο 78’ ο Πάνος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Κάσσος διπλασίασε τα τέρματά του σουτάροντας εντός περιοχής για το 2-0.

Από εκεί και πέρα στο 89’ ο Τζιώρας πήρε την μπάλα στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου και έφτασε μπροστά στον Αγριμάκη για να πετύχει το γκολ και να κάνει το 3-0, που ήταν και το τελικό.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τσιμπούκας, Ανδρέου, Αλιατίδης, Πάνος, Κάσσος, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Λούκας Γκαρσία (83΄Βασιλείου), Βλαχομήτρος (55’ Τζιώρας), Ροχάνο (74’Mέτσε).

ΑΟ Τρίκαλα (Ουσταμπασίδης): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Χειρίτραντας, Ελευθεριάδης (88’ Μυλόπουλος), Ευθυμίου, Μπαξεβάνος (87’ Ιωαννίδης), Κεχαγιάς, Πέλκας, Οντίνο (58’ Μπαράτα), Μανισόγλου (67’ Ντιαλόσι).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.