Ευριπίδης Τσιμπανάκος για τη Νεάπολη: «Τα χρήματα έχουν κατατεθεί, είναι θέμα τράπεζας»

Για γραφειοκρατικό πρόβλημα έκδοσης της εγγυητικής επιστολής έκανε λόγο το μέλος της ΠΑΕ

“Θύμα” της γραφειοκρατίας έχει πέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, σύμφωνα με το μέλος της κ. Ευριπίδη Τσιμπανάκο, σχετικά με την έκδοση της εγγυητικής επιστολής που είναι αναγκαία για τη μίσθωση του γηπέδου της Νεάπολης. Σύμφωνα με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βόλος 9,86”, η ΠΑΕ απευθύνθηκε αρχικά στην Τράπεζα Χανίων, υπήρξε γραφειοκρατικό πρόβλημα κι έπειτα στράφηκε προς τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας. Ο κ. Τσιμπανάκος ανέφερε πως σήμερα το απόγευμα ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Παπακωνσταντίνου έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ κ. Ζέρβα και ίσως και να μπει τέλος στο ζήτημα του γηπέδου. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησή του, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν έκρυψε ότι αναμένει περισσότερη στήριξη από τον κόσμο της ομάδας και ανέφερε πως οποιαδήποτε εξέλιξη θα ανακοινωθεί επίσημα από το site της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Τσιμπανάκου:
«Το θέμα του γηπέδου το χειρίζεται ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δεν είναι θέμα της ομάδος, της ΠΑΕ, της Διοίκησης εάν έχουν κατατεθεί τα χρήματα. Τα χρήματα έχουν κατατεθεί, είναι θέμα τράπεζας. Όποιος έχει κάποια αμφιβολία, μπορεί να πάρει να μάθει εάν έχουν κατατεθεί τα χρήματα ή όχι. Δεν βγήκαμε ούτε στο Μοναστηράκι, ούτε στη Γλυφάδα ούτε στη Συγγρού να κάνουμε πιάτσα για να μαζέψουμε τα χρήματα.

Επειδή κάποιος με ενημέρωσε ότι τα χρήματα μπορεί να τα έχουν, κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ναι, κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Έχουμε πάρει πάρα πολλά λεφτά από τον κόσμο και τον κοροϊδεύουμε. Εγώ λέω ότι σ’ αυτό το εγχείρημα πρέπει να είναι όλοι μαζί. Τώρα κάποιος που προσπαθεί και είναι Ολυμπιακός και θέλει το καλό του Ολυμπιακού πρέπει να αγκαλιάσει όλο αυτό το εγχείρημα, εφόσον θέλει να υπάρχει Ολυμπιακός. Τώρα αν βρίσκουμε δικαιολογίες ότι εάν δεν έχουν τα λεφτά ή τα είχαν και δεν τα έχουν καταθέσει, ή χίλια δυο, εγώ σας λέω ότι τα χρήματα έχουν κατατεθεί εδώ και αρκετό καιρό, ήταν θέμα τράπεζας, το ξαναλέω. Είναι θέμα διαδικαστικό της τράπεζας να δώσει το χαρτί αυτό, την εγγυητική επιστολή όπως λέγεται, για να κάνει το ραντεβού με τον κ. Ζέρβα ο κ. Παπακωνσταντίνου και να προχωρήσει η διαδικασία.

Έχει μιλήσει ο κ. Παπακωνσταντίνου για το θέμα αυτό, έχει σήμερα ραντεβού με τον κ. Ζέρβα. Μου έχει πει ο συνεργάτης μου ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι ίσως και σήμερα να έχουμε τελειώσει με τη συμφωνία και ο Ολυμπιακός να παίξει στη Νεάπολη. Από κει και πέρα, καλό θα είναι πριν βγαίνουμε και μιλάμε να είμαστε σίγουροι γι’ αυτά που λέμε, για να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο. Καλώς ή κακώς, με τα καλά μας και τα κακά μας, κι εμείς θα κάνουμε λάθη, κανείς δεν είναι αλάνθαστος, μπορεί να έχουμε κάνει λάθη, όχι για το συγκεκριμένο θέμα, γενικώς, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε κάνει κανένα λάθος.

Δε θέλει ο Ολυμπιακός να κοάξει στη Νεάπολη; Στο σπίτι του στο Βόλο; Και να πηγαίνουμε στη Λάρισα, στον Αλμυρό, στην Καρδίτσα; Για ποιο λόγο να το κάνουμε αυτό;

Κι αν δεν τα είχε τα χρήματα η ΠΑΕ για παράδειγμα εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα έβγαινα και θα έλεγα αδυνατούμε να κάνουμε αυτό. Από τη στιγμή που δεν αδυνατούμε και η ομάδα προχωράει, είναι εντάξει στις οικονομικές της υποχρεώσεις, γενικώς στα πάντα όλα και λειτουργεί η ομάδα σαν Super League, σε πολλά θέματα, άρα κακώς βγαίνουμε και δίνουμε εντυπώσεις ότι να δεν έχουν τα λεφτά, μήπως μας κοροϊδεύουν; Μήπως είναι κάτι άλλο;

Ό,τι είναι θα βγει επίσημα από την ΠΑΕ, εμείς δεν είμαστε μπακάλικο να βγαίνουμε στα ραδιόφωνα και να κάνουμε κουτσομπολιό. Θα βγει από το site της ομάδας και θα λέει επίσημα ότι γίνεται αυτό κι αυτό. Ο κόσμος θα ενημερωθεί ότι θα παίξουμε στο Βόλο, στη Νεάπολη.  Θα γνωρίζει. Αυτή τη στιγμή όμως, θέλω να καταλάβετε ότι δεν είναι όλα εύκολα Στα λόγια είναι όλα εύκολα, στις πράξεις είναι πολύ δύσκολα όλα. Κι εδώ θα φανεί στη Νεάπολη, ο κόσμος αν θα αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή, που εγώ δεν έχω παράπονα. Και στα δύο παιχνίδια που έπαιξε η ομάδα μέχρι στιγμής και με την Καλαμαριά και με τη Λάρισα και στα Τρίκαλα που ο κόσμος ακολούθησε. Δεν έχω παράπονο, αλλά θα περιμένω και μεγαλύτερη στήριξη. Για να είμαστε ειλικρινείς περιμένω ακόμη μεγαλύτερη στήριξη στην ομάδα και από τα διαρκείας και απ’ όλα. Γιατί εμείς δεν περιμένουμε από τα διαρκείας να πάρουμε λεφτά.

Απευθυνθήκαμε στην Τράπεζα Χανίων. Δεν είναι εύκολο να γίνει η διαδικασία. Είναι πρόβλημα γραφειοκρατικό. Πήγαμε στην Τράπεζα Θεσσαλίας.

Τα χρήματα υπάρχουν, είναι θέμα της τράπεζας, που δεν έχουμε πάρει την εγγυητική επιστολή. Τι φταίω σ’ αυτό; Η ΠΑΕ τι φταίει σ’ αυτό;»

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.