Φάκελος «Στάικος Βεργέτης» για τη Νίκη

Βασικός στόχος η παραμονή του Αρκά προπονητή

Ενώ η διοίκηση της Νίκης Βόλου έχει αρκετά ανοιχτά θέματα να ασχοληθεί, προκειμένου η ομάδα να ανέβει επίπεδο και την επόμενη χρονιά σε πολλούς τομείς, η υπόθεση της παραμονής του Στάικου Βεργέτη επισήμως δεν έχει κλείσει, με τις οριστικές εξελίξεις να έρχονται στο προσκήνιο τις επόμενες ημέρες.

Η συνάντηση ανάμεσα στον Αρκά προπονητή και τους βασικούς διοικούντες της Νίκης Βόλου θα κρίνει την επισημοποίηση της παραμονής του Στάικου Βεργέτη στους «κυανόλευκους», με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν συνεχώς θετικά σχόλια και απόψεις δημοσίως. Η διοίκηση της Νίκης δείχνει να θέλει την παραμονή του και εκτιμά πλήρως το έργο του φέτος, και ο ίδιος ο Στάικος Βεργέτης μιλά συνεχώς με τα καλύτερα λόγια για τις κινήσεις και το όραμα των διοικούντων. Οπότε, εκτός απροόπτου και έστω και αν ο προπονητής της Νίκης έχει τραβήξει ξανά το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων, η συνέχιση της συνεργασίας μπορεί να επιτευχθεί.

Οι λεπτομέρειες κάνουν βέβαια τη διαφορά, με τη Νίκη να περιμένει και τις εξελίξεις για το αν θα βρεθεί στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με βάση αυτές τις ουσιαστικές λεπτομέρειες κινείται και η συζήτηση, προκειμένου να καταλήξουν οι δύο πλευρές στη συνέχιση της συνεργασίας τους. Γι’ αυτό ίσως και να μην έχουν γίνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις.

Περιμένουν τις αποφάσεις οι ποδοσφαιριστές

Την ίδια στιγμή όπως όλοι έτσι και οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις, βρισκόμενοι στις ιδιαίτερες πατρίδες τους (χαρακτηριστική περίπτωση ο Κρουθ που προσφάτως αναχώρησε για την Ισπανία), προκειμένου να γνωρίζουν κι αυτοί τι θα πράξουν και να επιστρέψουν εφόσον αρχίσουν πάλι προπονήσεις ή ακόμη και η αγωνιστική δράση για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα των δύο και πλέον μηνών πάντως, στο σύνολό τους οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές προσπάθησαν με ατομικές προπονήσεις και με τα προγράμματα που έλαβαν από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να διατηρηθούν σε μία σχετικά καλή κατάσταση. Βέβαια η οργανωμένη ομαδική προπόνηση δίνει πάντα περισσότερα, και είναι δεδομένο ότι σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος της Football League θα απαιτηθεί ο απαραίτητος χρόνος προετοιμασίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.