Φάτσης: Απατεώνες αυτοί που στέρησαν από τη Νίκη την άνοδο, με την ξενόφερτη ομάδα

«Δε θα αφήσουμε ποτέ την Νίκη Βόλου να γίνει υπηρέτρια κανενός» ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5

Την πρόσκληση-πρόκληση του Αχιλλέα Μπέου προς τον ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκου Ιμεράι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των βραβεύσεων της ΕΠΣΘ, όπου τον κάλεσε εμμέσως, πλην σαφώς, να γίνει παράγοντας στον ΝΠΣ Βόλος, αποκαλώντας παράλληλα απατεώνες ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεται στους κυανόλευκους, σχολίασε, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5 και τον Γιώργο Καρεκλίδη, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, κ. Στέργιος Φάτσης.

«Είναι μια βαριά κουβέντα που είπε για ανθρώπους, οι οποίοι μόχθησαν όλη αυτή τη χρονιά στην ομάδα. Εγώ αυτό που έχω να πω, είναι ότι πάρα πολύς κόσμος ήταν γύρω από την ομάδα, ώστε να μη λείψει τίποτα απ’ αυτή, με απώτερο σκοπό την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Όλοι αφιέρωσαν χρήμα και χρόνο από τις οικογένειες τους και την τσέπη τους, μόνο και μόνο για ένα στόχο. Ανιδιοτελώς, ήμασταν όλοι γύρω από την ομάδα για να βοηθήσουμε. Από υπερβολικό ζήλο, μπορεί να γίνουν και λάθη. Εμείς έχουμε μια κοινή αγάπη, τη Νίκη Βόλου. Αν αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνται απατεώνες, λυπάμαι μόνο και μόνο για τη λέξη, η οποία χρησιμοποιήθηκε.

Ο κ. Μπέος προσπαθεί να διεμβολίσει προεκλογικά τη Νίκη Βόλου και όλους τους υποψήφιους Νικιώτες στα αντίπαλα ψηφοδέλτια. Παρ’όλο που είμαι υποψήφιος, τα έχω διαχωρίσει. Άλλο η υποψηφιότητα μου, άλλο η αγάπη μου για τη Νίκη. Είμαστε υπηρέτες της Νίκης, αλλά δε θα αφήσουμε ποτέ την ομάδα να γίνει υπηρέτρια κανενός. Απατεώνες είναι αυτοί, οι οποίοι στέρησαν από τη Νίκη την άνοδο στην Football League φέρνοντας στον Βόλο μια ξενόφερτη ομάδα.

Αυτοί που δεν κέρδισαν τη Νίκη στα τρία ματς που δώσαμε, δυο φορές χάσανε και μια ισοπαλία. Ως επίσημη Νίκη, θέλω να διαβεβαιώσω όλο τον κόσμο πως η επικοινωνία που έχουμε με τον δήμο σε όλα τα επίπεδα είναι καθαρά θεσμικές. Οποιεσδήποτε επαφές έχουν γίνει σε επίπεδο γονέων, φορέων, γνωστών και φίλων με ανθρώπους του δήμου Βόλου εγώ δεν τις γνωρίζω και δε με αγγίζουν. Εγώ είμαι ο νόμιμος εκπρόσωπος του Σωματείου, οποιαδήποτε συναλλαγή έχει γίνει με τον δήμο Βόλου είναι μόνο με την υπογραφή του προέδρου, του γενικού γραμματέα και τη σφραγίδα του Σωματείου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.