Φάτσης: Κάτι δε μου αρέσει στην ιστορία Σκύφτα-Ντόστανιτς

Διευκρινίζοντας ότι δε θέλει να αφήσει υπόνοιες, ο Στέργιος Φάτσης δήλωσε ότι στην ιστορία Σκύφτα-Ντόστανιτς κάτι δεν του αρέσει, επισημαίνοντας ότι οι δύο άνδρες έχουν μία σχέση εμπιστοσύνης εδώ και 15 χρόνια. Μιλώντας στο Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης ανάφερε ότι ζήτησε από τον κ. Σκύφτα να του στείλει το μήνυμα του Ντόστανιτς, το περιεχόμενο του οποίου ανέγνωσε στη Γενική Συνέλευση της περασμένης Τετάρτης, αλλά εκείνος του απάντησε ότι δεν μπορεί να το κάνει, γιατί δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα που του έκλεψαν το κινητό.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Πανθεσσαλικού ο Στέργιος Φάτσης έκανε λόγο για πολύ μεγάλη πιθανότητα αποκλειστικής χρήσης από την πλευρά του ΝΠΣ Βόλος, ενώ μίλησε για τον κίνδυνο να αναζητούν γήπεδα στο Βελεστίνο και τον Αλμυρό η Νίκη και ο Ολυμπιακός, ειδικά στην περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών του Π. Μαγουλάς.

Σχετικά με τη νέα ΠΑΕ, υπογράμμισε ότι από τις κόντρες που υπάρχουν μπορούν να βγει κερδισμένη η Νίκη οικονομικά, αλλά όχι αγωνιστικά, ενώ για τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου είπε ότι έχει δει το εκκαθαριστικό του, υπονοώντας ότι δεν πρέπει να αμφισβητείται η οικονομική του δυνατότητα.

Αναλυτικά κ. Φάτσης μίλησε:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.