Φάτσης: Το πόλο της Νίκης είμαστε εδώ, όχι κάποιοι που λένε “και εδώ Νίκη είμαστε”

Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από το τμήμα πόλο της Νίκης και ανακοινώθηκαν οι παίκτες που θα στελεχώσουν την αντρική αγωνιστική ομάδα, κάποιοι από τους οποίους ήταν παρόντες.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Στέργιος Φάτσης τόνισε ότι δε θα αναφερθεί στο παρελθόν και πως πλέον το τμήμα κοιτά μπροστά με μία νέα προσπάθεια, η οποία, όπως ανέφερε, «γίνεται από το μηδέν και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις σωστές βάσεις, ώστε το πόλο να βρει τον σωστό δρόμο για τις επόμενες κατηγορίες». Ευχαρίστησε τους παίκτες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τον Βόλο, που αφιλοκερδώς δέχθηκαν να φορέσουν το σκουφάκι της Νίκης Βόλου και να αγωνιστούν στη Β’ Εθνική και σημείωσε πως θα έχουν να θυμούνται μετά από χρόνια πως συμμετείχαν στην προσπάθεια επανεκκίνησης του τμήματος πόλο.

Ο κ. Φάτσης ευχαρίστησε τον Χάρη Μαγγιώρη από το Μαρούσι, που πήρε μόνος του τηλέφωνο και προσφέρθηκε να βοηθήσει, ενώ διά μέσου αυτού έγινε γνωριμία και με τον Δημήτρη Κύρκο, έφορο της Ηλιούπολης, που αγωνίζεται στην Α2. Μάλιστα ο κ. Φάτσης πληροφόρησε ότι επίκειται μία δική του επίσκεψη στην Αθήνα, για να συμφωνήσουν για συνεργασία των δύο συλλόγων σε όλα τα επίπεδα, ενώ έκανε γνωστό πως πέντε πολίστες από την Ηλιούπολη θα ενισχύσουν τη Νίκη. Ακόμη ευχαριστίες απηύθυνε ο πρόεδρος της Νίκης στον Σωτήρη Καλογήρου, βετεράνο πολίστα του N.O. Βουλιαγμένης και του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν είναι Βολιώτης, αλλά μένει στην πόλη για 15 χρόνια και θα αναλάβει το marketing του τμήματος σε πρώτη φάση.

Ο κ. Φάτσης αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο του προπονητή Νίκου Κωνσταντέλια: «Ξέρει πού ήρθε και τι έχει να συναντήσει, αλλά έχει όλη την όρεξη και την ικανότητα να φέρει εις πέρας το έργο του».

Και ο κ. Φάτσης συνέχισε: «Ευχαριστώ και τον Ηρακλή Κοσκινά και τον Λάμπρο Τσιώλη, δύο Νικιωτάκια, που έχουν ενεργό ρόλο στο οπαδικό κίνημα της Νίκης Βόλου. Αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια και θα είναι όσο μπορούν να τη βοηθήσουν».

Παράλληλα ο κ. Φάτσης έστειλε το δικό του μήνυμα: «Από την παλιά ομάδα έχουν μείνει μόνο τα σκουφάκια κι αυτά όχι όλα. Το τμήμα πόλο της Νίκης είμαστε εδώ, όχι κάποιοι που λένε “και εδώ Νίκη είμαστε”. Ο άγγελος της Νίκης είναι τυπωμένος στην καρδιά και στο μυαλό μας αυτούσιο. Δε βάζουμε αυτοκόλλητα, όπως κάποιοι άλλοι. Το πόλο της Νίκης είναι εδώ και όποιος κατάλαβε κατάλαβε».

Η τοποθέτηση των κ.κ. Κοσκινά, Γεωργάκη και Καλογήρου

Ο έφορος του τμήματος πόλο Ηρακλής Κοσκινάς ευχαρίστησε τον έφορο της Ηλιούπολης Δημήτρη Κύρκο και τον Στέλιο Βούλγαρη για την οικονομική βοήθεια στο τμήμα και τόνισε: «Δεν έχω καμία σχέση με το αντικείμενο. Το έφεραν οι συγκυρίες να ασχοληθώ. Προπονητής και πρόεδρος είναι δύο άνθρωποι που μπορώ να συνεννοηθώ. Να ευχαριστήσω και την Έλενα Νταβλέρη, που βοηθά πάρα πολύ. Στήνουμε το τμήμα από την αρχή. Θα κάνουμε τα πάντα για να είναι το τμήμα όπως πρέπει κι όπως είπε κι ο προπονητής, στόχος είναι η παραμονή στη Β’ Εθνική. Ήδη υπάρχει κινητοποίηση και στους φιλάθλους. Εγώ είμαι από το Blue Club, ο Λάμπρος Τσιώλης από τους Blue Angels.Ήδη έχουμε μιλήσει με τα παιδιά και θα είναι πολύτιμη η βοήθειά τους».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Γεωργάκης.  Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ. Προσφερθήκαμε να παίξουμε, γιατί μας αρέσει το πόλο και είναι μεγάλη ανταμοιβή που παίζουμε σε μια ιστορική ομάδα, τη Νίκη Βόλου. Παίζουμε σε μια ανταγωνιστική κατηγορία. Κάθε εμπόδιο λένε ότι είναι για καλό και κάθε νέα αρχή σε οδηγεί σε κάτι καλύτερο».

Κλείνοντας ο Σωτήρης Καλογήρου, εξωτερικός συνεργάτης υπεύθυνος για το marketing, βετεράνος πολίστας, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης κι απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού, ανέφερε ότι ο Βόλος αδικείται ως πόλη, όσον αφορά στο κομμάτι της υδατοσφαίρισης, προσθέτοντας ότι μέσα από το brandname του Συλλόγου, θα έρθει η ανάπτυξη στην υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.

Το ρόστερ του τμήματος πόλο της Νίκης Βόλου

Τερματοφύλακας

Ζαχαρής Γιώργος, από ΟΕΑ ΝΑΒ γεν. 1999

Περιφερειακοί

Λιβογιάννης Παναγιώτης, από ΟΕΑ ΝΑΒ γεν. 1999

Αναστασόπουλος Σπύρος, από ΟΕΑ ΝΑΒ γεν. 1982

Βλαχογιάννης Κωνσταντίνος, από ΚΟΠΙ, Γ.Σ. Ηλιούπολη γεν. 1995

Γεωργάκης Βαγγέλης (αρχηγός της Νίκης), με θητεία σε Ολυμπιάδα Ιωαννίνων, Πύρρο Ιωαννίνων, Γ.Σ. Ηλιούπολης γεν. 1974

Μιχαλόπουλος Γεώργιο, από Γ.Σ. Ηλιούπολης γεν. 2000

Ξιάρχος Ανδρέας, με θητεία σε Τρίτωνα Αμαρουσίου, Μίλωνα Νέας Σμύρνης, Γ.Σ. Ηλιούπολης γεν. 1991

Μικρομάστορας Παντελής με θητεία Τρίαινα Βούλας, ΝΟ Σύρου γεν. 1995

Φουνταριστοί

Μαρίνης Νίκος με θητεία σε Μακεδονικό και Οξυγόνο γεν. 1994

Παλάσκας Αργύρης από ΟΕΑ ΝΑΒ 1974

Κάποιοι από τους πολίστες της νέας ομάδας έδωσαν το παρών στη συνέντευξη Τύπου
Το πάνελ της συνέντευξης Τύπου αποτέλεσαν (από αριστερά) οι κ.κ. Γεωργάκης, Κωνσταντέλιας, Φάτσης, Κοσκινάς και Καλογήρου

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.