Φεύγει για Αριδαία η Νίκη Βόλου με στόχο το διπλό

Η αποστολή των «κυανόλευκων» για το παιχνίδι με τον Αλμωπό

Μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί η αποστολή της Νίκης Βόλου αύριο Τετάρτη στην Αριδαία απέναντι στον τοπικό Αλμωπό, αφού η αντίπαλη ομάδα έχει δείξει τα δόντια της και φέτος, ενώ έχει συλλέξει 14 βαθμούς σε 10 παιχνίδια, έναν λιγότερο από τους «κυανόλευκους», μέχρι στιγμής σε ισάριθμους αγώνες.

Η Νίκη στοχεύει στο διπλό, ξέροντας ότι θα έχει δύσκολο έργο και θα πρέπει να εμφανιστεί σίγουρα πιο… εύστοχη σε σύγκριση με την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ. Έτσι στοχεύει στους τρεις βαθμούς στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Super League 2, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να ετοιμάζει τα πλάνα του με τέσσερις δεδομένες απουσίες.

Οι δύο μάλιστα θα είναι… μόνιμες, αφού οι Αλτιντζής και Μπάλλας δεν θα συνεχίσουν για φέτος τουλάχιστον στη Νίκη Βόλου, αλλά θ’ αγωνιστούν για το υπόλοιπο της περιόδου στην ΑΕΠ Κοζάνης ως δανεικοί.

Από την άλλη, ο Αργεντίνος Μπόσιο ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θ’ ακολουθήσει την αποστολή της Νίκης, ενώ δεδομένη είναι και η απουσία του Χοσέτε Μιράντα που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ισημερινής Γουινέας, στο κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Έτσι, η αποστολή της Νίκης που ταξιδεύει στην Αριδαία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα από τους Μπάγιτς, Περιστερίδη, Αποστολίδη, Πάνο, Γ. Κυρίτση, Ανδρέου, Γρομητσάρη, Αλιατίδη, Παναγιωτίδη, Τσιμπούκα, Μέτσε, Κυριακίδη, Τσουκαλά, Γκαρσία, Κάσσο, Βλαχομήτρο, Βασιλείου, Ροχάνο και Τζιώρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.