Φιλική ήττα για τη Νίκη Βόλου με 1-0 στην Άρτα

Απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει στο φιλικό με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης, ωστόσο αυτό λίγη σημασία έχει για τη Νίκη Βόλου, με την επιθετική λειτουργία να είναι και πάλι στο μικροσκόπιο του Στάικου Βεργέτη. Τελικά γκολ δεν ήρθε, οπότε η Νίκη ηττήθηκε 1-0 απέναντι σε έναν αντίπαλο τον οποίο κόντραρε στα ίσα και δεν έδειξε καμία διαφορά στη δυναμική απέναντί του.

Ένα απρόοπτο προέκυψε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς ο Άγγελος Αργύρης ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα τη θέση του στη βασική ενδεκάδα να πάρει ο Μπόσιο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, ωστόσο γρήγορα η Νίκη ισορρόπησε, σε ένα παιχνίδι με αρκετή ταχύτητα και από τις δυο πλευρές, που αναζητούσαν τους διαδρόμους προς την αντίπαλη άμυνα εκατέρωθεν.  Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία ήταν της Νίκης, στο 17’ με τον Κρουθ να βγάζει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Μπόσιο να πιάνει την κεφαλιά εντός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα οριακά άουτ.  Στο 24’ ο Τσιώλης έγινε αποδέκτης της μπάλας από αριστερά μετά από εξαιρετικό γύρισμα του Γκονζάλες και σούταρε, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας και να φαίνεται ότι πέρασε τη γραμμή, ωστόσο ο διαιτητής δεν έδειξε σέντρα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Μία εκτέλεση φάουλ του Λούκας Γκαρσία από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου και στη συνέχεια εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ δεν έλειψαν και τα δυνατά μαρκαρίσματα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απαντήσουν στο 37’ με σουτ του Γελεάδη που έστειλε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο 42’, ο Γυφτοκώστας έκανε τη σέντρα από δεξιά και με ένα γυριστό σουτ ο Δερμιτζάκης έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48’ για τους γηπεδούχους βρέθηκε εντός περιοχής ο Δούμτσιος μόνος σχεδόν και πλάγια, αλλά δεν έκανε καλή σέντρα για κάποιον επερχόμενο συμπαίκτη του, με τον Περιστερίδη να μπλοκάρει. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κρουθ έκανε κάτι ανάλογο μετά από μπαλιά του Κρουθ, με αποτέλεσμα να σταματήσει τη φάση η άμυνα της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Πάντως και το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αρκετές γρήγορες φάσεις και από τις δύο πλευρές, αναζητώντας εκατέρωθεν την κόντρα επίθεση, όπως για παράδειγμα στο 61’ με τον Θεοδωρόπουλο να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά, αλλά Ντομίνγκεθ και Κρουθ δεν μπόρεσαν να κάνουν την προβολή. Στο 63’ όμως η ΑΕ Καραϊσκάκης πήρε το πέναλτι, με τον Τσιμπούκα να τραβά τη φανέλα του Δούμτσιου, και τον Γυφτοκώστα να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 1-0.  Πέναλτι ζήτησε και η Νίκη στο 68’ σε ανατροπή παίκτη, χωρίς όμως να δίνεται κάτι, ενώ ένα σουτ του Πολίμου στο 77’ δεν απείλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΑΕ Καραϊσκάκης: Σοϊλεμέζογλου, Κόκας, Λόβριτς (35’ Τάμπας), Νταλακούρας, Δερμιτζάκης (70’ Ρουμπανκούκα), Γυφτοκώστας (78’ Κορέλας), Γαλεάδης (55’ Τσούτσης), Δούμτσιος (84’ Φωτεινίδης), Δεινόπαπας (70’ Ντίαζ), Παπανίκου.

Νίκη Βόλου:  Περιστερίδης (70’ Παπαδόπουλος), Μπόσιο, Τσιμπούκας, Πολίμος, Θεοδωρόπουλος (75’ Πέτσης), Τσιώλης (62’ Σαλαμούρας), Μέτσε, Ντομίνγκεθ, Λούκας, Κρουθ, Γκονζάλες

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.