Φιλική ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου, 3-1 στην Καλαμάτα

Ο Κουντουριώτης το γκολ για τους «ερυθρόλευκους»

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, το δεύτερο με την Καλαμάτα και αυτή τη φορά εκτός έδρας έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, γνωρίζοντας και πάλι την ήττα από τους Μεσσήνιους με σκορ 3-1.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 12ο λεπτό, όταν ο Μαβινγκά έκανε τη σέντρα από αριστερά, και ο Σκοπελίτης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Βούγιοβιτς, για να γίνει έτσι το 1-0 για την Καλαμάτα.

Στο 18’ ο Χάσεκ, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είχε την ευκαιρία να σκοράρει και να κάνει το 1-1, ωστόσο έχασε την ευκαιρία εξ επαφής, με την Καλαμάτα να διιπλασιάζει τα τέρματά της δύο λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 20’. Ήταν ο Παυλίδης που έβγαλε τη σέντρα και με κεφαλιά ο Μαρκόφσκι έκανε το σκορ 2-0.

Ωστόσο λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να μειώσει σε 2-1, όταν στο 41΄ο Κουντουριώτης έπιασε το σουτ εντός αντίπαλης περιοχής για να σκοράρει απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά και τις πολλές αλλαγές εκατέρωθεν, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο η Καλαμάτα σημείωσε και τρίτο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 62’, ο Μοζέρ έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από σέντρα του Ντα Σίλβα και σκόραρε για να κάνει το σκορ 3-1 υπέρ της ομάδας του, που ήταν και το τελικό.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Καπούταγλης, Μαβινγκά, Τσελεπίδης, Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης, Σκεντεράι, Νάνι, Κόκκορης, Μαρκόφσκι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Tόμας, Μπούνας, Αναστασόπουλος, Λουκίνας, Ασαμόα, Ντα Σίλβα, Μπακαγιόκο, Τάτος, Μόζερ και Τσαγκαλίδης.

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Βούγιοβιτς, Φιλίποβιτς, Ντουάρτε, Να’ά, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Σκοπελίτης, Σουλεϊμάν, Χάσεκ, Μπάτροβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παπακώστας, Βερνάρδος, Ασλανίδης, Ντιαμπί, και Χατζηπιρπιρίδης.

Φωτογραφίες: sportstonoto.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.