Φιλική νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου, 2-1 τη Δήμητρα Ευξεινούπολης (φωτογραφίες)

Δοκιμές ενόψει κυπέλλου

Λύνονται σιγά-σιγά τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς μετά τη δυνατότητα που απέκτησε η διοίκηση για να προχωρήσει σε μεταγραφές αλλά και σε ανανεώσεις συμβολαίων, αφού η ΕΠΟ αποφάσισε να μην ισχύσουν οι περιορισμοί για όλες τις ομάδες της Super League 2 που ανέβηκαν στην κατηγορία χωρίς αγωνιστικά κριτήρια, οι «ερυθρόλευκοι» ξεπερνούν και τα εμπόδια που έβαλε ο κορωνοϊός το τελευταίο χρονικό διάστημα. Έτσι Ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε φιλικό παιχνίδι στην Ευξεινούπολη σήμερα Τετάρτη, απέναντι στην τοπική Δήμητρα, που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας με σκορ 2-1.

Με δύο διαφορετικές ενδεκάδες μία σε κάθε ημίχρονο αγωνίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Βαζάκα, ενώ ως  ένα πολύ δυνατό τεστ, αντιμετώπισαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι του Στέλιου Αρσένου.

Έτσι λοιπόν, η γηπεδούχος Δήμητρα προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αυτός που το κατάφερε και στο 20ο λεπτό του αγώνα, ο Χάσεκ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή του αντίπαλου τερματοφύλακα Χαρχαλάκη, για να κάνει το 1-0 για την ομάδα του, δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ επιθετικά και ειδικά στο σκοράρισμα κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από την άλλη, ο Μαυροζουμης ήταν αυτός που απείλησε στη συνέχεια τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως ο Ξενοδόχοφ από πλευράς των φιλοξενούμενων ήταν παρών και επενέβη άμεσα, για να ολοκληρωθεί τελικά κάπως έτσι το πρώτο ημίχρονο.

 

Δοκιμές ενόψει κυπέλλου

Στην επανάληψη, όπως προαναφέραμε, ο Γιώργος Βαζάκας προτίμησε να χρησιμοποιήσει μία τελείως διαφορετική ενδεκάδα, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής, ενώ παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να ξεμουδιάσουν από τις συνεχόμενες προπονήσεις, και έχοντας και αυτός τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της αναμέτρησης για το κύπελλο Ελλάδος, την ερχόμενη Κυριακή για αντίπαλο τον Αχέροντα Καναλακίου εκτός έδρας.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης λοιπόν, ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε και το δεύτερο του γκολ και συγκεκριμένα στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης. Ήταν τότε όταν ο επιθετικός από την Ισημερινή Γουινέα Όσκαρ Σιαφά πέρασε την μπάλα στον Χατζή και αυτός  με σουτ εντός περιοχής κατάφερε να κάνει το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους».

Στο 69ο προς 70ο λεπτό ωστόσο η Δήμητρα Ευξεινούπολης έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με τον Στέλιο Αρσένο να δοκιμάζει και αυτός διάφορα σχήματα εντός του αγωνιστικού χώρου. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Σιόβας έπιασε την κεφαλιά ωστόσο οι αμυντικοί του Ολυμπιακού Βόλου δεν κατάφεραν να διώξουν μακριά την μπάλα, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα δίχτυα του Κωνσταντίνου που είχε πάρει τη θέση του Ξενοδόχοφ.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Αρσένος): Χαρχαλάκης Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Στεφανής, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Μαυροζούμης, Καρράς, Κρανάς, Σιόβας, Βουρδάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μπιρμπίλης, Μπόλης, Μπουμπούκης, Καμπέρης, Θωμαΐδης και Αναστασίου.

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Σκοπελίτης, Μαρκοπουλιώτης, Στάμου, Κόλα, Σουλεϊμάν, Ξύδας, Βερνάρδος, Κουντουριώτης, Χάσεκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Κωνσταντίνου, Παπακώστας  Χατζηπιρπιρίδης, Ασλανίδης, Κόμνος, Ντιαμπί, Χατζής, Να’ά, Ντουάρτε, Σιαφά και Μπάτροβιτς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.