Φιλική νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου, 2-1 την Κηφισιά

Στην επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στο ΕΑΚ

Με σκορ 2-1, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 2-1 σε βάρος της Κηφισιάς, στην επιστροφή του στο ΕΑΚ Βόλου έστω και φιλικό παιχνίδι.

το 1-0 έκανε ο Σκοπελίτης για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ τα τέρματα για τους «ερυθρόλευκου» διπλασίασε ο Βερνάρδος. Για την Κηφισιά, ο Καλλέργης ήταν αυτός που μείωσε στο τελικό 2-1.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε μέτρα από το 25’ και μετά, καθώς η Κηφισιά έδειχνε πιο δραστήρια μέχρι εκείνο το σημείο, για να έρθει μία καλή ευκαιρία στο 39’, μετα από ατομική ενέργεια του Κουντουριώτη και πάσα στον Ξύδα, που έκανε το σουτ αλλά έδιωξε ο Αντωνόπουλος.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 42’, όταν ο Σκοπελίτης έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι για να στείλει την μπάλα στη συμβολή των δοκών και στα δίχτυα της Κηφισιάς για το 1-0.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε και δεύτερο τέρμα και συγκεκριμένα στο 58o λεπτό της αναμέτρησης, με τον Βερνάρδο να κάνει το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους».  Μετά από ατομική ενέργεια του Ξύδα από αριστερά και πάσα την κατάλληλη στιγμή, ο Βερνάρδος κατάφερε να κοντρολάρει την μπάλα και να σουτάρει για να τη στείλει στη δεξιά γωνία του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Αντωνόπουλου.

Ωστόσο, στο 70’ ο Τέτε έκανε την ατομιική ενέργεια και παρά τις προσπάθειες της άμυνας να τον κόψουν, η μπάλα έφτασε στον Καλλέργη για να παραβιάσει την εστία του Βούγιοβιτς για το τελικό 2-1.

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Να’ά, Μαρκοπουλιώτης, Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης, Κόλα, Ξύδα, Κουντουριώτης, Μπάτροβιτς, Βερνάρδος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βούγιοβιτς, Χάσεκ, Χατζηπιρπιρίδης, Ντουάρτε, Παπακώστας, Αμπουμπακάρι, Χατζής και Στάμου.

Κηφισιά: Αντωνόπουλος, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Ντοριβάλ, Οικονομίδης, Πρίτσας, Κρητικός, Γιαννιτσάνης, Παυλάκης. Επίσης χρόνο συμμετοχής πήραν οι Καλλέργης, Τέτε, Μικριτσιάν, Έσλερ, Παπασσάβας και Κολοβούρης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.