Φιλικό της Νίκης Βόλου με τη Λάρισα

Η υπερπροσπάθεια απέναντι στον Αίολο Τρικάλων δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τη Νίκη Βόλου, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» είναι τουλάχιστον ικανοποιημένοι από τη δυναμική που έδειξαν απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί και αυτή τον τίτλο και την άνοδο, εντοπίζοντας διάφορους λόγους για την ήττα που δεν έχουν να κάνουν τόσο με το αγωνιστικό κομμάτι. Οπότε πλέον κοιτούν μπροστά και το παιχνίδι εντός έδρας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Φαίακα Κέρκυρας στις 16:00 και στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Ωστόσο η προετοιμασία των παικτών του Γιώργου Κοσμάτου αποκτά ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς με το φιλικό που θα δώσει η ομάδα αύριο Παρασκευή στη Λάρισα απέναντι στην τοπική ΚΑΕ που συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Basket League, όντας η συνέχεια του Ερμή Αγιάς Λάρισας που συμμετείχε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Η συγκεκριμένη ομάδα είχε τερματίσει μόλις έβδομη στο περσινό πρωτάθλημα της Α2, αλλά μετά την αποχώρηση της Καστοριάς και την άρνηση του ΑΣ Καρδίτσας να πάρει μέρος στην Α1, πραγματοποιήθηκε διαδικασία απόδοσης wild card από ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ, με αποτέλεσμα ο Ερμής Αγιάς να ανέβει κατηγορία και να συμμετέχει σ’ αυτήν ως ΚΑΕ Λάρισα.

Το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής έχει διακοπή εξάλλου, ενώ η ΚΑΕ Λάρισα δεν θα έχει στο δυναμικό της τους Αμερικανούς παίκτες της ομάδας. Πάντως το αυριανό φιλικό παραμένει ένα καλό τεστ για τους παίκτες της Νίκης Βόλου, που θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους, αφού το επίσημο παιχνίδι με τον Φαίακα την Κυριακή δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, μιας και η ομάδα της Κέρκυρας είναι από τις πλέον αδύναμες της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και προετοιμάζεται ήδη για υποβιβασμό.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η Νίκη Βόλου βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν Κουτίνας και Καραγεώργος δεν είναι ανησυχητικά, και οι δύο παίκτες αναμένεται να δώσουν κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Φαίακα Κέρκυρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.