“Φιλοδώρησε” με πεντάρα τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου ο Ολυμπιακός Β.

Η βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β.

Με πέντε γκολ “φιλοδώρησε” σήμερα τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου ο Ολυμπιακός Βόλου εξασφαλίζοντας μια άνετη νίκη μετά την ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στη Νίκη Βόλου. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα οι “ερυθρόλευκοι διατηρούν την πρώτη θέση στο 4ο γκρουπ της Γ’ Εθνικής με 19 βαθμούς. Έχοντας να αντιμετωπίσει μια ομολογουμένως υποδεέστερη ομάδα ο Ολυμπιακός Β. εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες και “καθάρισε” το παιχνίδι από το πρώτο μόλις ημίχρονο, γράφοντας το 3-0 με γκολ του Φλίγκου στο 14′ του Ναζίμ στο 39′ και λίγα λεπτά αργότερα με τον Λώττα στο 40′. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Μπουτζίκος έγραψε το 4-0 με τον Σερτζίνιο να βάζει τη δική του “πινελιά” με συρτό σουτ σημειώνοντας το 5-0. Ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακουμής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπουτζίκος (71’ Παπαϊωάννου), Λεάντρο (79’ Νόνης), Οικονομόπουλος, Κόλα, Σερτζίνιο, Ναζίμ (59’ Ευθυμιάδης), Φλίγκος (59’ Καμπλιώνης), Λώττας, Σκοπελίτης.
Απόλλων Μακρυχωρίου: Γεωργαντζάς, Δ. Τεντολούρης, Κουλοκτσής, Τζιμπούκας, Ισούφης, Κοντοβάς (61’ Μιντζάλι), Κατσιγιάννης, Τζουμάκης (52’ Μυριώτης), Κρανιώτης, Α. Τεντολούρης, Ξέρρας (46’ Τζούνιορ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.