Φινάλε με νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου, 3-0 τον ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης

Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν

Με δεδομένο ότι απέναντι στο Νεοχώρι Γρεβενών παίρνει τη νίκη στα χαρτιά και ενώ έχει και ένα ρεπό στο πρόγραμμα, ο Ολυμπιακός Βόλου ολοκλήρωσε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις απέναντι στον ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης, προσθέτοντας μία ακόμη νίκη στη συλλογή του, με σκορ 3-0, και πανηγυρίζοντας στο γήπεδο της Νεάπολης την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

Βλάχος (δις) και Ματτέα ήταν οι σκόρερ για το «ερυθρόλευκο» σύνολο, σε έναν αγωνιστικό χώρο που θύμιζε γήπεδο ποδοσφαίρου χάρη στις προσπάθειες που έκαναν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να συμμαζέψουν τα… ασυμμάζευτα!

Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου  ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ανόδου με απόλυτη επιτυχία, φτάνοντας τους 16 βαθμούς, αν συνυπολογίσει κανείς και τη νίκη στα χαρτιά επί του Νεοχωρίου Γρεβενών.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Καθαρό προβάδισμα με Βλάχο και Ματτέα

Έχοντας την πρωτοβουλία στις κινήσεις, στο 5’ ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε μεγάλη ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ, με τον Παπακώστα να βρίσκεται απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε απελπιστικά άουτ.

Στο 12’ πάλι, ο Νούσιος έκανε την πάσα στο κέντρο της περιοχής, με τον Βλάχο να παίρνει την μπάλα και να σουτάρει, για να βρει σε σώματα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου έκανε τη γυριστή κεφαλιά μετά από μπαλιά του Ματτέα αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Ρουμπούλης.

To 1-0 ήρθε στο 18’, όταν  ο Κατσαγεωργίου έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Βλάχος με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να παραβιάσει την εστία του Ρουμπούλη, αυξάνοντας τη φετινή συγκομιδή του στο σκοράρισμα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε να έχει τον  έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσε να βγάλει κι άλλες ευκαιρίες και φάσεις για γκολ, αλλά σε κάμποσες περιπτώσεις οι παίκτες του υποδείχθηκαν σε θέση οφσάιντ. Στο 39’ πάντως, και μετά από έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα, ο Παπακώστας πάσαρε στον Ματτέα στο ύψος του σημείου του πέναλτι, όμως ο Ρουμπούλης κατάφερε ν’ αποκρούσει την μπάλα μετά του σουτ του Αργεντίνου. Στο 42’ όμως μετά τη σέντρα του Βλάχου από αριστερά ο Ματτέα έκανε την προβολή και νίκησε τον Ρουμπούλη, για να κάνει το 2-0.

Αυτή ήταν και η τελευταία ουσιαστική φάση στο πρώτο μέρος, με τον Ολυμπιακό Βόλου να σκέφτεται έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό τη Γ’ Εθνική.

‘Ενα ακόμη γκολ στο τέλος της… αγγαρείας

Aπό σέντρα του Κατσαγεωργίου ο Βλάχος έφτασε κοντά στο 3-0 στο 53′, αλλά από απόσταση αναπνοής και μερικά εκατοστόμετρα μακριά από τη γραμμή της αντίπαλης εστίας έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Άουτ κατέληξε η μπάλα και στο σουτ του Σιόβα στο 61′, με το παιχνίδι από ένα σημείο και μετά να εμφανίζει χαρακτηριστικά… αγγαρείας!

Παρά τις όποιες προσπάθειες των φιλοξενούμενων να βγάλουν κάποια αντεπίθεση, ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς να αγχώνεται πάντως, και έμενε κατά κύριο λόγο λίγο μπροστά από το κέντρο. Στο 76′ πάντως ο Ζάχος προσπάθησε να σκοράρει με ψαλιδάκι, αστοχώντας μεν αλλά κερδίζοντας το κόρνερ, ενώ στο 80′ ο Αθανασιάδης έκανε ένα σουτ για τον ΠΑΟ Κοίλων, αλλά δεν απείλησε τον Τσιλίγκο, στέλνοντας την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 81′ ο Ζάχος σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στο 89′ λίγο έλειψε να γίνει το 3-0, όταν ο Τασιούλης πάσαρε στον Βλάχο κι αυτός… κατάφερε να χάσει το γκολ απέναντι στον Ρουμπούλη που απέκρουσε αρχικά με τα πόδια και στη συνέχεια μπλόκαρε, ενώ απέκρουσε και το σουτ του Ματτέα στις καθυστερήσεις. Στη συνέχεια ακολούθησε δυνατό σουτ του Κυρίτση, που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Τελικά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βλάχος έδωσε το σύνθημα για τους πανηγυρισμούς, σκοράροντας με κεφαλιά για το τελικό 3-0, με το παιχνίδι να τελειώνει κάπου εκεί.

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σταυράκης (68′ Τσιλίγκος), Καραστέργιος, Καμπέρης (68′ Ζάχος), Παπακώστας, Παπαϊωάννου, Γιαρλέλης (55′ Σκοπελίτης), Ματτέα, Κυρίτσης, Βλάχος, Νούσιος (55′ Τασιούλης), Κατσαγεωργίου (61′ Σιόβας).

ΠΑΟ Κοίλων (Μαντζώλας): Ρουμπούλης, Καρυπίδης (46′ Λίτσιος), Παπανικόπουλος (75′ Ζησιάδης), Σαλονικίδης, Σαμαράς (58′ Τσιφτσής), Νικολαΐδης, Κυπιρτόγλου, Παπαδόπουλος, Δραγώγιας (46′ Τσιμενάκης), Γιαμουρίδης (68′ Νταζάνης), Αθανασιάδης.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.