Φινάλε στη Β’ ΕΠΣΘ, υπερπρωταθλητής ο Μαγνησιακός

Με νίκη επί της ΕΛ Νηλέας

Με τα τελευταία παιχνίδια της Β’ ΕΠΣΘ σε πλέι οφ και πλέι άουτ να διεξάγονται σήμερα Κυριακή 17 Απριλίου έπεσε η αυλαία για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, με τον Μαγνησιακό να αναδεικνύεται υπερπρωταθλητής, καθώς επικράτησε 0-1 σε βάρος της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέας και κατέλαβε έτσι την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα ο Μαγνησιακός ανεβαίνει στην Α’ ΕΠΣΘ  με 25 βαθμούς έναντι 23 της ΕΛ Νηλέας, ενώ η ΑΠΟΒ περιμένει από τον πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣΘ να ανέβει στη Γ’ Εθνική για να πάρει και αυτήν την άνοδο στην 1η τοπική κατηγορία, ως τρίτη της Β’ ΕΠΣΘ. Για τον Μαγνησιακό, το «χρυσό» τέρμα σημείωσε ο Χρυσάνθης στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο παιχνίδι Ιάσων ΑΜ-Κένταυρος Νοτίου Πηλίου παίχτηκαν περισσότερα από 100 λεπτά(!), με τους γηπεδούχους να σημειώνουν το νικητήριο τέρμα στο 101ο λεπτό! Συγκεκριμένα, στο 20’ ο Ροδοβίτης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα ο Αλέξανδρος Γώγος για τους φιλοξενούμενους είχε αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι που είχε κερδίσει ο Τσούντζουλας. Πάντως οι παίκτες του Κενταύρου στο 25’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 25’ με τον Αμαρίλντο Σεφέρι.

Τελικά με τον Κένταυρο να μην έχει τη δυνατότητα άλλων αλλαγών, και τον Κλάιντι Σεφέρι να μην μπορεί να ολοκληρώσει το παιχνίδι λόγω τραυματισμού, οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με τον Τσίγκη στο 101’, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.