Φλίγκος: «Το τελευταίο μου βολιώτικο ντέρμπι, αφιερωμένη η νίκη στον Ευριπίδη»

Ο Κώστας Φλίγκος ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου του Πανθεσσαλικού πως αυτό ήταν το τελευταίο του ντέρμπι, καθώς αποχωρεί από τους ερυθρολεύκους στο τέλος της σεζόν εξαιτίας προσωπικών του υποχρεώσεων κι αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του στον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, που έχασε πρόσφατα τον πατέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δε θα πω πολλά λόγια σήμερα. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προπονητή μου, γιατί με κάλυψε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σήμερα στους συμπαίκτες μου για έναν λόγο σημαντικό. Εμένα αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι σαν ντέρμπι Ολυμπιακός-Νίκη. Το αναφέρω δημόσια, γιατί ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το πω. Οι υποχρεώσεις μου δε με αφήνουν να συνεχίσω στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα, να είστε σίγουροι.

Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και στις άτυχες στιγμές και στις χαρές. Περάσαμε μία μεγάλη διαδικασία, όταν ήμασταν δεύτεροι, μείναμε ενωμένοι κι αυτό το δείχνει σήμερα το αποτέλεσμα. Παίξαμε ο ένας για τον άλλον με ψυχή και την κατάλληλη στιγμή περάσαμε πρώτοι. Το πρωτάθλημα, όμως, δεν τελειώνει σήμερα, έχει ακόμα επτά αγωνιστικές. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι, να κερδίζουμε και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Θέλω να πω και κάτι άλλο. Αυτήν τη νίκη σήμερα, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ την αφιερώνουμε στον Ευριπίδη τον Τσιμπανάκο, ο οποίος πριν λίγες μέρες, έχασε τον πατέρα του. Εγώ ξέρω τι εστί πατέρας και να τον χάνει κάποιος και του την αφιερώνουμε με όλη την ψυχή μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.