Φως στο τούνελ για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου στην Α’ ΕΠΣΘ!

Σχήμα ατόμων θέλει να αναλάβει την ομάδα

Η πορεία του Διαγόρα Στεφανοβικείου ήταν εξαιρετική στο τελευταίο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά η διοίκηση Πρασσά δεν μπορούσε να κάνει για μία ακόμη χρονιά τη μεγάλη υπέρβαση και οι εναλλακτικές έμοιαζαν ανύπαρκτες, αφού δεν υπήρχε ανταπόκριση στο κάλεσμα για στήριξη. Ωστόσο, οι χθεσινοβραδινές εξελίξεις δείχνουν ότι ο Διαγόρας Στεφανοβικείου έχει ελπίδες επιβίωσης, τουλάχιστον με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ!

Έτσι, λοιπόν, ένα σχήμα 4-5 ατόμων της ευρύτερης περιοχής δείχνει διατεθειμένο ν’ αναλάβει τον σύλλογο και να οργανώσει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση της πρώτης τοπικής κατηγορίας, με τα ονόματα του παλαιού ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Κώστα Καραβασίλη, του παλαιού διοικητικού Τέλη Ντάφου και των κατοίκων Στεφανοβικείου και ποδοσφαιριστών μεταξύ άλλων του Αστέρα Ριζόμυλου, Νίκου Καρατζιόλη και Κώστα Καραπλιάγκου ν’ αναφέρονται. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Μagnesiasports» ήδη χθες το βράδυ έγινε μία πρώτη συνάντηση και αναμένεται το ίδιο να γίνει και απόψε.

Για συμμετοχή στη Γ’ Εθνική πάντως δεν τίθεται ζήτημα, και τα μέλη αυτής της άτυπης υποψήφιας διοίκησης κοιτούν την Α’ ΕΠΣΘ, ώστε ο σύλλογος να διατηρηθεί ζωντανός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.