Φοβούνται επανέναρξη από το νέο έτος

????????????????????????????????????
Aνησυχία στις ομάδες της Γ’ Εθνικής

Δυσοίωνα είναι τα σενάρια για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπροστά στον κορωνοϊό και τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ, αφού όλα δείχνουν ότι η αγωνιστική δράση δεν θα έρθει νωρίτερα από τον Δεκέμβριο στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Δεν λείπουν οι απόψεις το τελευταίο διάστημα περί επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης ουσιαστικά μετά την είσοδο του νέου έτους, με το πρωτάθλημα ουσιαστικά ν’ αρχίζει από την αρχή… Με μόλις τρεις αγωνιστικές να έχουν διεξαχθεί, η αγωνιστική δράση σταμάτησε μετά την επιβολή νέων μέτρων λόγω κορωνοϊού, και μετά από ένα μήνα απραξίας είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί χρόνος για να προετοιμαστούν οι παίκτες.

Έτσι, εφόσον όλα πάνε καλά και το lockdown ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου, οι ομάδες υπολογίζουν ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο εβδομάδες προπονήσεων για τους παίκτες, κάτι που αυτομάτως φέρνει προ των ημερολογιακών πυλών τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς…

Το να αρχίσει τώρα η αγωνιστική δράση δεν τίθεται ούτε καν ως ερώτημα, αφού το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό και τα όσα προβλέπει απόλυτα συγκεκριμένα και κοστοβόρα. Οπότε, η έναρξη της δράσης το 2021 μοιάζει πολύ πιθανό σενάριο και για τη Γ’ Εθνική και για τα τοπικά πρωταθλήματα, κάτι που μόνο ευεργετικά δεν θα λειτουργήσει για τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Σε ανάλογη θέση φυσικά βρίσκονται και οι ομάδες της Μαγνησίας (Διαγόρας, Θησέας, Δήμητρα και ΓΣ Αλμυρού) με τον προβληματισμό να είναι παραπάνω από έντονος σε διοικήσεις και αθλητικά τμήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.