Φραγκάκη: «Δυνατή και ενωμένη ομάδα στην Καλλιτεχνική»

Εχθρός του καλού το καλύτερο για τη Βολιώτισσα πρωταθλήτρια

Για τις νέες επιτυχίες στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση μίλησε στο «Magnesiasports» η Βολιώτισσα Έλενα Φραγκάκη, με την επιστροφή της ελληνικής αποστολής στη βάση της. Όπως σημείωσε εμμέσως πλην σαφώς, εχθρός του καλού είναι απλά το καλύτερο!

«Είχαμε μια πολύ καλή παρουσία και δείξαμε πόσο δυνατή και ενωμένη ομάδα είμαστε» ανέφερε η Φραγκάκη, που κατετάγη πέμπτη στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο (όπως και η επίσης Βολιώτισσα Ζωή Καράγγελου στο Τεχνικό Σόλο), τέταρτη στο Ελεύθερο Ντουέτο με την Κρυσταλλένια Γιαλαμά και πέμπτη στο Τεχνικό Ντουέτο με την ίδια συναθλήτριά της.

«Σίγουρα περιμέναμε κάτι καλύτερο βαθμολογικά, και σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε και αλλά μετάλλια στα χέρια μας αυτήν την στιγμή» σχολίασε επίσης η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στεκόμενη όμως και στη συνολική προσπάθεια που κατέβαλαν η ίδια και οι συναθλήτριές της.

«Το σημαντικό παρόλα αυτά είναι ότι δώσαμε το 100% και ευχαριστηθήκαμε τον κάθε αγώνα. Τα υπόλοιπα δεν είναι στο χέρι μας» κατέληξε στο σχόλιό της η Έλενα Φραγκάκη.

Το καλοκαίρι μέχρι στιγμής πάντως για την Βολιώτισσα κολυμβήτρια ήταν αρκετά γεμάτο, με τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τόσο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης όσο και στο ευρωπαϊκό στο Αλικάντε της Ισπανίας, με το Παγκόσμιο Νεανίδων και το Ευρωπαϊκό Γυναικών ν’ ακολουθούν και την προετοιμασία να είναι ήδη έντονη!

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.