Φραγκάκη και Καράγγελου στο Super Final της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Από 20 έως και 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ

Όλα είναι έτοιμα, από οργανωτικής και αγωνιστικής πλευράς για τη διοργάνωση του «FINA World Series Super Final» της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 20 Μαΐου έως και την Κυριακή 22 του μήνα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή 131 αθλητριών και 7 αθλητών από 23 χώρες των τριών ηπείρων Ευρώπης, Αμερικής και Ασίας και με έντονη τη βολιώτικη παρουσία.

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας εμφανίζεται πανέτοιμη, με τους αρμόδιους να σημειώνουν ότι έχει γίνει σκληρή και συστηματική δουλειά τόσο γι’ αυτήν τη διοργάνωση, όπου θα δοκιμαστούν κυρίως τα νέα κορίτσια της ανανεωμένης ομάδας, όσο και για τις άλλες μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, τα παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Γυναικών και Νεανίδων.

Σε μια όμορφη, χαλαρή συνάντηση των εκπροσώπων του Τύπου με τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας κατέθεσαν τις απόψεις τους με τις Βολιώτισσες Ζωή Καράγγελου και Ελένη Φραγκάκη να ετοιμάζονται να πάρουν μέρος σε μία μεγάλη διοργάνωση. Συγκεκριμένα η Φραγκάκη θα αγωνιστεί μαζί με την Κρυσταλλένια Γιαλαμά σε ντουέτο, highlight και Kόμπο, ενώ η Καράγγελου σε Σόλο Τεχνικό, highlight και Κόμπο επίσης.

Από την πλευρά της η Ζωή Καράγγελου σημείωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο Τεχνικό Σόλο, σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση, μέσα στη χώρα μας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Παράλληλα, Κρυσταλλένια Γιαλαμά και Ελένη Φραγκάκη ανέφεραν: «Σε κάθε αγώνα θέλουμε να είμαστε και καλύτερες. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να πάμε καλύτερα από το Παρίσι. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.