Φραγκούλης για το Φήκη-Πύρασος: «Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Μετά το 3-0 σε βάρος της ομάδας της Νέας Αγχιάλου

Το τελικό 3-0 με το οποίο ο Πύρασος ηττήθηκε στη Φήκη από τον τοπικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο, στο μεταξύ τους παιχνίδι για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα του αγώνα, όπως αναφέρει ουσιαστικά και ο προπονητής της ομάδας της Νέας Αγχιάλου Δημήτρης Φραγκούλης.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Στην ουσία είδαμε δύο παιχνίδια. Ο ΠΟ Φήκης είναι ομάδα μιας κατηγορίας πιο πάνω από εμάς, με παίκτες έμπειρους και ανταγωνιστικούς, σε αντίθεση με τα δικά μας παιδιά, προσπαθώντας φέτος να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο με αρκετά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

»Μέχρι το 30’ ήμαστε ανταγωνιστικοί και το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Κλείσαμε καλά τους χώρους στους αντιπάλους μας και δεν επιτρέψαμε να δεχθούμε πολλές φάσεις προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά και εκεί έγινε η αποβολή του Μπασδάνη που ήταν πάρα πολύ αυστηρή και καθόρισε το παιχνίδι. Είχαμε ένα νεκρό διάστημα από εκεί και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, μέχρι να βρούμε την αλλαγή των θέσεων και των χώρων που έπρεπε να βρεθούμε. Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε και δεχθήκαμε τρία γκολ.

»Στο δεύτερο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος γιατί με παίκτη λιγότερο προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε το παιχνίδι».

Αναγκαστικά πλέον, ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου στρέφει την προσοχή του στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Θεσσαλίας με την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας να γίνεται το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.