Γ’ Εθνική: Θα έχει κλήρωση την Τρίτη ή…;

Απορούν Κώστας Σταματίου και Στέλιος Αρσένος, μετά τις συνεχόμενες αναβολές

Ούτε σήμερα Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής, ενώ δεν οριστικοποιήθηκαν οι όμιλοι ακόμη, αφού τα πράγματα στη Super League 2 ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Οπότε, η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή της διαδικασίας για την ερχόμενη Τρίτη, αλλά και πάλι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος…

Τόσο ο προπονητής του Θησέα Αγριάς, Κώστας Σταματίου, όσο και ο ομόλογός του στην τεχνική ηγεσία της Δήμητρας Ευξεινούπολης, Στέλιος Αρσένος εξέφρασαν το ίδιο πράγμα μιλώντας στο «Magnesiasports». «Θα έχουμε τελικά κλήρωση την Τρίτη ή πάλι αναβολή;» είναι το ερώτημα που θέτουν και οι δύο προπονητές, με τις ομάδες τους να συνεχίζουν την προετοιμασία, η οποία όμως δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα, όπως επεσήμαναν τόσο ο Κώστας Σταματίου όσο και ο Στέλιος Αρσένος. Ωστόσο δεν μπορούν να κάνουν και διαφορετικά.

Έτσι, στο αυριανό πρόγραμμα της Δήμητρας Ευξεινούπολης υπάρχει το δυνατό φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας, στις 16:00 και στην έδρα της, προκειμένου να δοκιμαστούν οι παίκτες απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, τον οποίο βάσει σεναρίων θα βρουν μπροστά τους και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Από την άλλη, φιλικό στο ΕΑΚ Βόλου έχει και ο Θησέας Αγριάς, με αντίπαλο την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος, προκειμένου οι παίκτες του Κώστα Σταματίου να διατηρηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση. Από το φιλικό θα απουσιάσει πιθανότατα ο Νιαώτης, που προσφάτως εντάχθηκε στην ομάδα της Αγριάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.