Γαβριηλίδης: «Να κάνουμε καλό ξεκίνημα»

«Υψηλοί οι στόχοι της Νίκης και για τη νέα χρονιά»

Έχοντας πλέον μάθει τη σειρά με την οποία θ’ αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της, η Νίκη Βόλου περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος, με τον Βασίλη Γαβριηλίδη να έχει ήδη τονίσει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν το καλύτερο δυνατό κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς.

Μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, ο νέος παίκτης της Νίκης Βόλου σημείωσε ουσιαστικά ότι η… αρχή είναι το ήμισυ του παντός. «Παίζει ρόλο το ξεκίνημα, γιατί είναι δύσκολο ν’ ανατραπεί μια διαφορά αν μείνει πίσω στη βαθμολογία της Super League 2» είναι το σχόλιο του Γαβριηλίδη. Παράλληλα εκτίμησε ότι 3-4 ομάδες θα είναι αυτές που θα παλέψουν για την κατάληψη της πρώτης θέσης, ενώ 7-8 θα διεκδικήσουν την παραμονή στην κατηγορία.

«Πιο δυνατοί αναμένεται να είναι οι Ηρακλής και Πανσερραϊκός. Παράλληλα, Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΛ θεωρώ ότι θα είναι στα ίδια επίπεδα με την περσινή περίοδο, κι εμείς στη Νίκη ελπίζουμε ότι θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί».

Όσον αφορά τη μορφή των αγώνων, ο Βασίλης Γαβριηλίδης αναμένει να είναι παρόμοιοι με την περσινή χρονιά. «Πολλά παιχνίδια κρίνονται στο ένα τέρμα, κα το καλό κλίμα και η τύχη θα παίξουν ρόλο σε κάθε ομάδα» κατέληξε μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.