Για μία θέση στον ήλιο της Γ’ Εθνικής!

Πηγή φώτο: fb.com/photosynthesis.fotografeio
Αγριά και ΓΣ Αμπελώνα παλεύουν στα Φάρσαλα

Η ώρα της… Κρίσης φτάνει για την ομάδα μπάσκετ της Αγριάς που ξαφνικά βρέθηκε να έχει την ευκαιρία ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία, καλούμενη να δώσει αγώνα μπαράζ με τον ΓΣ Αμπελώνα. Η αναμέτρηση πραγματοποιείται αύριο Σάββατο στο κλειστό γήπεδο των Φαρσάλων Λάρισας, με ώρα έναρξης τις 18:00, ενώ και οι δύο πλευρές κάνουν λόγο, μιλώντας στο «Μagnesiasports», για ένα σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι.

Βέβαια η Αγριά θα ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της για προετοιμασία, κάτι που η διοίκηση είχε επισημάνει και στην ΕΣΚΑΘ, ζητώντας αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα. Στο θέμα του χρόνου στάθηκε και ο προπονητής της Αγριάς, Γιάννης Στεργιόπουλος. «Κάναμε κάποιες μέρες προετοιμασία, αλλά με βάσει και τις συνθήκες που επικρατούν ήταν δύσκολα έτσι κι αλλιώς. Είχαμε κάποιους παίκτες με υποχρεώσεις αλλά κάναμε κάποιες δυνατές προπονήσεις και θα πάμε σίγουρα να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί» σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Άλλωστε και ο Γιάννης Στεργιόπουλος σημειώνει: «Διάθεση και όρεξη υπάρχει. Τα παιδιά θέλουν να παλέψουν, και είναι μία διαδικασία στην οποία η Αγριά συμμετέχει για πρώτη φορά. Είναι τιμή για εμάς και το θέλουμε. Το να διεκδικείς άνοδο σε εθνική κατηγορία μέσα σε τρία χρόνια παρουσίας της ομάδας(σ.σ. από τη στιγμή δηλαδή που η Μεταμόρφωση μετεξελίχθηκε σε Agria BC), είναι σίγουρα τιμητικό. Η προσπάθειά μας πάντως θα γίνει».

Η Αγριά ωστόσο θα αγωνιστεί με ελλείψεις καθώς οι Γιώργος Ίλτσογλου και Δημήτρης Καραθάνος δεν θα ενισχύσουν την ομάδα, αποτελώντας παρελθόν ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οπότε, θα αντισταθμίσει η διάθεση και η όρεξη την σχετικά ελλιπή προετοιμασία; Θα φανεί αυτό, με τον Γιάννη Στεργιόπουλο να τονίζει ότι ο ΓΣ Αμπελώνα έχει μία εξαιρετική ομάδα, που διεκδικεί εδώ και κάποια χρόνια την άνοδο στη Γ’ Εθνική και πολύ καλούς παίκτες στη σύνθεσή του.

Χαντζιάρας: «Ραντεβού με την ιστορία για τον ΓΣ Αμπελώνα»

Από την άλλη, πλήρης η ομάδα του ΓΣ Αμπελώνα, προετοιμάζεται εδώ και 2 περίπου εβδομάδες για το αυριανό παιχνίδι, με τον προπονητή της ομάδας, Λευτέρη Χαντζιάρα να σημειώνει μιλώντας στο «Magnesiasports», ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι για… ραντεβού με την ιστορία.

«Είναι μία προσπάθεια που γίνεται εδώ και τρία χρόνια από τη διοίκηση, και μας δίνεται η ευκαιρία να καρποφορήσει αυτή η προσπάθεια. Έχουμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα αυτές τις 2,5 εβδομάδες και είμαστε πλήρεις. Θεωρώ ότι είμαστε στο μέτρο του δυνατού έτοιμοι και νομίζω ότι η διοίκηση αξίζει αυτή η προσπάθεια να φέρει αποτελέσματα» ανέφερε ο προπονητής της αμπελωνίτικης ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.