Για το καλό ξεκίνημα η Δήμητρα Ευξεινούπολης

Ο προπονητής της Δήμητρας, Μιχάλης Ανδρωνάς

Να κάνει αρχή με το δεξί θέλει η Δήμητρα Ευξεινούπολης για να επιβεβαιώσει παράλληλα ότι έχει το σύνολο που μπορεί να σταθεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ωστόσο προέχει χρονικά το κύπελλο ΕΠΣΘ, καθώς το Σάββατο στις 16:00 και στο Βοηθητικό αντιμετωπίζει τον Τοξότη Βόλου για τη β’ φάση της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά αναμένεται να είναι σχεδόν πλήρης εκτός απροόπτου, ωστόσο το γεγονός ότι από τη μία έχει πάει πιο πίσω ημερολογιακά η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έχει επηρεάσει σαφέστατα και τον προγραμματισμό των προπονήσεων και την κατάρτιση του σχετικού προγράμματος προετοιμασίας. Οπότε η ομάδα μπορεί να είναι πιο κουρασμένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις της την εξασφάλιση της πρόκρισης, όπως τόνισε και ο Μιχάλης Ανδρωνάς.

«Ο Τοξότης είναι μία καλή ομάδα και έχει ενισχυθεί με αρκετούς παίκτες, οπότε κι εμείς θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε» τόνισε εξάλλου ο προπονητής της Δήμητρας, κάτι που έχει αναφέρει και στους παίκτες του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.