Γιδόπουλος: Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα δει πάθος από μένα

Ο 24χρονος τερματοφύλακας Νίκος Γιδόπουλος ανήκει εδώ και λίγες μέρες  στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου. To magnesiasports συνάντησε τον Τρικαλινό πορτιέρε την προπόνηση των ερυθρολεύκων στο Βελεστίνο καi στη σύντομη κουβέντα που είχαμε μαζί του, επισήμανε ότι δεν άργησε, μόλις του έγινε η πρόταση, να πει το «ναι» στη βολιώτικη ομάδα. Παράλληλα ανέφερε ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο να έρθει ο κ. Γράφας που τον γνώριζε από την κοινή τους θητεία στα Τρίκαλα, ενώ  διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι θα δει από εκείνον πάθος και να τα δίνει όλα.

Αναλυτικά ο Νίκος Γιδόπουλος μίλησε στo magnesiasports:

Για τον τρόπο που ήρθε στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Η αλήθεια είναι ότι την περασμένη Κυριακή δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τη διοίκηση και τον προπονητή.  Μου έκαναν την πρόταση να έρθω στον Ολυμπιακό Βόλου και δεν άργησα πολύ να το σκεφτώ. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει με αυτή τη φανέλα, γιατί είναι πολύ βαριά και η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία.  Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει σε αυτή τη μεγάλη ομάδα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα:

«Γίνεται μία πολύ αξιόλογη δουλειά, αλλά και ειδικά με τον προπονητή τερματοφυλάκων δουλεύουμε πάρα πολύ καλά.  Βλέπω  ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αν συνεχίσουμε έτσι, θα είμαστε από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία».

Για το αν πιστεύει ότι παίζοντας στα Τρίκαλα όπου κι εκεί υπάρχει πίεση,  δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στον Ολυμπιακό Βόλου σε αυτό το κομμάτι:

«Όλες μου οι σεζόν εκτός από μία ήταν πάντα με μία ομάδα που πρωταγωνιστούσε, οπότε δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα»

Για το ρόλο που έπαιξε ο κ. Γράφας να έρθει στην ομάδα:

«Πιστεύω ότι στην κοινή θητεία μας στα Τρίκαλα, έχοντας παίξει κιόλας κάποια παιχνίδια με αυτόν προπονητή, ο κόουτς πιθανώς με εμπιστεύτηκε παραπάνω και σίγουρα έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο:

«Ο κόσμος να είναι βέβαιος ότι θα με δει να τα δίνω όλα, εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ. Σίγουρα θα δει πάθος από μένα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να μην υπάρξουν λάθη και να πρωταγωνιστήσουμε. Θέλω να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται η ομάδα».

Για τα χαρακτηριστικά του ως τερματοφύλακα:

«Νομίζω ότι είμαι καλός κάτω από τα δοκάρια,  έχω την έκρηξη,  ενώ η αντίληψη του χώρου είναι από τα δυνατά μου σημεία».

Για το γεγονός ότι θα βρει μπροστά του την ομάδα του τόπου του, τον Α.Ο. Τρίκαλα:

«Η αλήθεια είναι ότι όποια ομάδα και αν έχω απέναντί μου θα την αντιμετωπίσω σαν αντίπαλο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Εκτός των τεσσάρων γραμμών,  σίγουρα είναι η ομάδα της πόλης μου, εκεί μεγάλωσα  και υπάρχει ένα δέσιμο με αυτήν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.