Γίνεται “κινηματογραφικός” ο Γιώργος Τσιτσιγιάννης, που παρέμεινε στον Α.Σ. Παπάγου

Ο Βολιώτης μπασκετμπολίστας παίζει στην ταινία για τη ζωή του Παύλου Γιαννακόπουλου

O Βολιώτης μπασκετμπολίστας Γιώργος Τσιτσιγιάννης γίνεται “κινηματογραφικός”, αφού θα υποδυθεί έναν από τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην ταινία που γυρίστηκε και αναμένεται να βγει στο σινεμά στο προσεχές διάστημα για τη ζωή του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο 22χρονος ύψους 2.05 φόργουορντ, που έγραψε τις πρώτες του συμμετοχές σε εθνική κατηγορία με τη Μεταμόρφωση και ξεκίνησε από το B.C. Volos, συμφώνησε να συνεχίσει για δεύτερη σεζόν στον ιστορικό Α.Σ. Παπάγου, ο οποίος μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και έχει προπονητή τον Γιώργο Διαμαντόπουλο. Πιο μπροστά ο γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Βόλου, Χρήστου, είχε παίξει σε Φιλαθλητικό και Δούκα.

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας, λίγο μετά τη συμφωνία του με την επιτροπή μπάσκετ του Παπάγου, δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook:

« Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στον Παπάγο. Η επιθυμία για ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα ήταν κοινή. Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία μας, τον προπονητή μου και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους αλλά και τους φιλάθλους που μας στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι. Η καινούργια σεζόν θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες και η ομάδα επένδυσε στη διατήρηση του βασικού της κορμού. Δε χρειάζονται μεγάλα λόγια, εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.