Γιορτάζει ο Ολυμπιακός Β. την Κυριακή

Ακόμη και με ισοπαλία με Αλμυρό στέφεται πρωταθλητής

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, και του φτάνει μόνο να μην ηττηθεί, προκειμένου να στεφθεί πρωταθλητής.

Όλα τα μέρη του ερυθρόλευκου συλλόγου, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμος περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία το προσεχές παιχνίδι, το οποίο σηματοδοτεί την έξοδό του από τα “πέτρινα χρόνια” και την επιστροφή του σε επαγγελματική κατηγορία, ασχέτως των εξελίξεων στο ζήτημα της αναδιάρθρωσης.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ είναι ετοιμοπόλεμοι (επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ο “φυσικός αρχηγός”, Στάθης Ρόκας), ενώ υπήρξε κινητοποίηση της διοίκησης και των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού που, με ανακοινώσεις τους, καλούν τον κόσμο να παρευρεθεί μαζικά στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Συγκεκριμένα, αναμένεται παρουσία πάνω από 5.000 φίλων της ομάδας, προκειμένου να συμμετάσχουν στην ερυθρόλευκη ποδοσφαιρική γιορτή του Πανθεσσαλικού την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται πως στον Ολυμπιακό φτάνει ακόμα κι η ισοπαλία, προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, άσχετα με το αποτέλεσμα της δεύτερης Νίκης στην Κατερίνη, κόντρα στον Πιερικό. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 16:00 και θα τη διευθύνει ο διαιτητής Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Νίκο Τοροσιάδη και Ηλία Παπαδόπουλο, από την ίδια Ένωση.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.