Γκουγκουτούδης τέλος από τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλάζουν τα μεταγραφικά πλάνα

Παραμένει η ομάδα στη Β' Εθνική

Νέα δεδομένα προκύπτουν για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αφού τα… κουκιά φαίνεται ότι δεν βγαίνουν για τον σχεδιασμό που είχε γίνει, και πλέον αλλάζει και πάλι με σαφέστερη στροφή στους νεαρούς, φιλόδοξους και αθλητικούς παίκτες και με έμφαση στο νεαρό στοιχείο.

Ήδη ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. «Με την παρούσα γνωστοποιείται η αποχώρησή μου από τη θέση του προπονητή της αντρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και η επακόλουθη λύση της συνεργασίας μου με το Σύλλογο.

»Η αποχώρηση αυτή, δεν συντελείται ελαφρά την καρδία αλλά ανακύπτει κατόπιν προφορικής παραδοχής, περί αδυναμίας τήρησης των συμφωνηθέντων εκ μέρους της Διοίκησης. Τόσο σε σχέση με την δική μου συμφωνία, όσο και αναφορικά με την ευόδωση της δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού συνόλου για τη φετινή, ιδιαίτερα απαιτητική, αγωνιστική χρονιά.

»Θλίβομαι ειλικρινά για την εξέλιξη αυτή και εύχομαι στο Τμήμα να μπορέσει να επανακτήσει την σταθερότητα και τη δυναμική που αξίζει σε αυτό και στους πολυάριθμους φίλους του» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο πρώην πλέον προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Τα πράγματα αυτήν τη στιγμή δείχνουν να έχουν ως εξής:

-Η κατηγορία παραμένει ως έχει, και ο Ολυμπιακός Βόλου θ’ αγωνιστεί κανονικά στη Β’ Εθνική, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

-Τα χρήματα δεν φτάνουν, οπότε αλλάζει το μεταγραφικό πλάνο, ήτοι πιο συμφέροντες οικονομικά παίκτες, νεαροί, φιλόδοξοι και με διάθεση ανάδειξης.

-Με αυτά τα δεδομένα δεν συνεχίζει ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης και θα φανεί τις επόμενες ημέρες ποιος θ’ αναλάβει την αγωνιστική καθοδήγηση της ομάδας.

-Οι παίκτες που έχουν ανακοινωθεί παραμένουν, και αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον Κριστ Γουάμπα που είναι το μόνο ερωτηματικό. Αν ο Γουάμπα δεν παραμείνει στον Ολυμπιακό Βόλου, απομένει να φανεί αν θα κινηθεί η Νίκη για την περίπτωσή του, καθώς είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του στο πρόσφατο παρελθόν

-Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Νίκο Ρούμπο. Σε απόπειρα επικοινωνίας του «Magnesiasports» με τον μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, το μόνο που αναφέρεται είναι ότι απαντήσεις σε ερωτήσεις αρμόδια είναι μόνο η διοίκηση του ΑΣ να δώσει και ότι ο ίδιος θα τοποθετηθεί αργότερα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.