Γλιτώνουν το… Καναλάκι Θησέας και Δήμητρα στη Γ’ Εθνική

Στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής οι θεσσαλικές ομάδες

Μετά από καιρό το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής φαίνεται ότι αποκτά και πάλι πανθεσσαλικό ενδιαφέρον, αφού οι ομάδες της Μαγνησίας θα συναντηθούν και πάλι με τις υπόλοιπες θεσσαλικές, γλιτώνοντας όμως το ταξίδι στην Πρέβεζα, όπως φαίνεται!

Τα προηγούμενα σενάρια ανέφεραν ότι στον ίδιο όμιλο θα συμπεριλαμβανόταν και ο Αχέρων Καναλακίου, αλλά τελικά οι αποφάσεις φαίνεται ότι άλλαξαν τα δεδομένα, με τα ταξίδια να εκτείνονται από την Βοιωτία και την Εύβοια μέχρι και την Πιερία.

Σύμφωνα λοιπόν με τον σχεδιασμό, στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα βρίσκονται οι Δήμητρα Ευξεινούπολης και Θησέας Αγριάς, μαζί με τους Ηρακλή Λάρισας, ΠΟ Ελασσόνας και Αετό Μακρυχωρίου, ΠΟ Φήκης από Τρίκαλα, Ατρόμητο Παλαμά από Καρδίτσα, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου από Πιερία, Αταλάντη από Φθιώτιδα, Αμβρυσσέα Διστόμου και ΑΟ Υπάτου από Βοιωτία και ΑΟ Νέας Αρτάκης από Εύβοια.

Σίγουρα ο όμιλος από πλευρά ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος είναι πολύ καλός, με τις αναμετρήσεις να έχουν ιδιαίτερο χρώμα και το πρωτάθλημα να έχει πολλά καλά παιχνίδια. Όταν αρχίσει βέβαια το πρωτάθλημα, απομένει να επιβεβαιωθούν και τα προαναφερθέντα.