Γραικός: «Αξιοπρεπέστατη πορεία, στα ντέρμπι κρίθηκε η άνοδος»

Mε την αγωνιστική δράση να έχει διακοπεί, όλοι περιμένουν τις εξελίξεις για την πιθανή επανέναρξη αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γραικός, σε δηλώσεις του αναφερόμενους αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά της ομάδας του και στα σενάρια περί αναδιάρθρωσης ,ενώ σχολίασε και το Πρωτάθλημα της Football League στην ιστοσελίδα liganews.gr.

Για τη φετινή πορεία με τον Ολυμπιακό Βόλου σημείωσε: «Κάναμε με αξιοπρεπέστατη πορεία. Ήμασταν κοντά στον στόχο της ανόδου, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όμως του χρόνου να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το τι δεν πήγε καλά στη χρονιά: «Δεν μας βγήκαμε κάποια παιχνίδια. Κυρίως στα ντέρμπι, και εκεί πιστεύω κρίθηκε η άνοδος».

Για τα περί αναδιάρθρωσης: «Αρχικά, προέχει η υγεία, σε όλο τον κόσμο και να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτό που ζούμε με τον κορωνοϊό. Σε δεύτερη μοίρα έρχεται ο αθλητισμός. Τρέχον είναι να ξεπεράσουμε τον κορωνοϊό. Όσο αναφορά τα σενάρια με την αναδιάρθρωση, να γίνει μια Β’ Εθνική με δύο ομίλους. Είδαμε φέτος στο πρωτάθλημα της Football League, ανταγωνιστικές ομάδες, ήταν ένα καλό και δυνατό πρωτάθλημα. Το ίδιο θα είναι εξίσου και με δύο ομίλους».

Όσον αφορά την προσωπική του πορεία, καθώς είναι στους πρώτους παίκτες με λεπτά συμμετοχής στην φετινή Football League: «Πάνω από όλα το καλό της ομάδας. Από την πλευρά μου κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Έχω μια γεμάτη χρονιά με τον Ολυμπιακό Βόλου. Είμαι ενθουσιασμένος από την ομάδα και τον κόσμο της».

liganews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.