H αναδιάρθρωση κρίνει και τις μεταγραφές για τον Ολυμπιακό Βόλου

Αναλόγως την κατηγορία και οι συμφωνίες

Κάποιες μεταγραφές είναι δεδομένες για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού υπήρξαν και οι ανάλογες ανακοινώσεις, ωστόσο από εκεί και πέρα για να υλοποιηθούν κάποιες κινήσεις και να αποκτήσουν επίσημο χαρακτήρα θα πρέπει να έρθει η 19η Αυγούστου. Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι ιδιαίτερη κρίσιμη για πολλές ομάδες συμπεριλαμβανομένου και του Ολυμπιακού Βόλου, αφού καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν υπάρξει και άλλη αναβολή θα αποφασιστεί, αν θα προχωρήσει και ποιο σενάριο της αναδιάρθρωσης.

Eνώ η ομάδα ετοιμάζεται ν’ ανέβει στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο έχουν βρει μεταγραφικούς στόχους και έχουν κάνει επαφές, οι οποίες έχουν μέχρι στιγμής θετική πορεία. Άλλωστε και στην πρόσφατη εκδήλωση παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Σωτήρης Μαυρονάσιος είχε αναφερθεί σε έναν Αργεντίνο και σε έναν Ισπανό ποδοσφαιριστή, με τους οποίους οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά σε συμφωνία.

Αυτές οι επαφές πιθανότατα να είναι αρνητικές σε κάποιες περιπτώσεις, εάν ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αλλάξει κατηγορία. Οπότε τα μέλη της διοίκησης και ο Περικλής Αμανατίδης βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας την οριστικοποίηση των εξελίξεων για να προχωρήσουν ή όχι οι συμφωνίες με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχουν συζητήσει.

Από κει και πέρα δεδομένη είναι η προσθήκη του Ερνάν Νικολάς ντα Κάμπο στην ομάδα, με τον Αργεντίνο να ενσωματώνεται στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Από κει και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες ξεκίνησαν να περνούν τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ για να αξιολογηθεί η κάθε περίπτωση ξεχωριστά, και το τεχνικό επιτελείο να διαμορφώσει καταλλήλως το πρόγραμμά του για τις προπονήσεις και την προετοιμασία από εδώ και πέρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.