H ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου για τον Γιάννη Νταόπουλο

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του «Magnesiasports», ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνάντηση των μελών της διοίκησης με τον Γιάννη Νταόπουλου, που θα ενισχύσει καθοριστικά την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αυτή αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα 21 Ιουλίου 2022 στα γραφεία του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη  συνάντηση της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου με τον κύριο Ιωάννη Νταόπουλο.

Στην συνάντηση αυτή επιβεβαιωθήκαν από τις δύο πλευρές  τα ακόλουθα

– Εκφράστηκε η επιθυμία του κ. Νταόπουλου να παραμείνει αρωγός και να συμβάλει στην πορεία αναγέννησης της ομάδας Ποδοσφαίρου και επιστροφής της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

– Συνομολογήθηκε η κοινή προσπάθεια Ερασιτέχνη με οικονομικούς παράγοντες που με επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος τον κ. Νταόπουλο θα υλοποιήσουν τους στόχους της ομάδας.

– Από την συζήτηση αναδείχθηκε η αναγκαιότητα της συμμετοχής όλων όσων έχουν τον Ολυμπιακό Βόλου στο μυαλό και στην καρδιά τους  στην κοινή αυτή προσπάθεια.

Θα ενημερώνουμε υπεύθυνα και άμεσα τους φίλους και οπαδούς μας για ό,τι νέο  προκύπτει.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εργαζόμαστε  με Οργάνωση – Πειθαρχία – Ήθος – Ειλικρίνεια  για το καλύτερο αύριο του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.