H πρώτη προπόνηση του ΟΥΚ Βόλου: «Συνέπεια και προσπάθεια»

Από ΗΠΑ και Αυστραλία οι επόμενες μεταγραφές

«Θέλω από εσάς συνέπεια και προσπάθεια. Επίσης να ξέρετε ότι η ώρα της προπόνησης είναι ιερή. Μετά όλα τ’ άλλα είναι εύκολα». Με αυτά τα λόγια ο νέος προπονητής του ΟΥΚ Βόλου Νίκος Βενετόπουλος συστήθηκε και από κοντά στους πολίστες του ΟΥΚ Βόλου, με την προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς στην Α1 Εθνική να ξεκινά ήδη από σήμερα Τρίτη.

«Είναι πρόκληση για μένα ο Βόλος. Είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλό υλικό και θεωρώ ότι με τις κατάλληλες προσθήκες θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία» ήταν το σχόλιο του νέου προπονητή του ΟΥΚ Βόλου στο «Magnesiasports». Σημείωσε πάντως ότι πρόκειται για μία δύσκολη αποστολή, ευχόμενος πρωτίστως να μην υπάρχουν προβλήματα στον Αθλητισμό με τον κορωνοϊό και πάλι, για να συμπληρώσει: «Φέτος είναι 16 ομάδες. Δεν ξέρουμε ακόμη το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων, ενώ υπάρχουν διάφορα σενάρια, χωρίς να έχει καταλήξει η ΚΟΕ ακόμη. Θεωρώ ότι αν μπορέσουμε ν’ αποφύγουμε τους τραυματισμούς και είμαστε στην κατάσταση που πρέπει, θα καταφέρουμε τον στόχο μας».

Βέβαια ρόλο σε όλα παίζουν τα χρήματα, για να μπορέσει και ο ΟΥΚ να ανέβει επίπεδο σύμφωνα με τον Νίκο Βενετόπουλο, επισημαίνοντας το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι το ρόστερ του ΟΥΚ αποτελείται κυρίως από Βολιώτες αθλητές.

«Να μάθει ο κόσμος ότι ο Βόλος έχει ομάδα πόλο στην Α1»

Από πλευράς παικτών, στο «Magnesiasports» μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Μαρινάγης, καλώντας τον κόσμο στο κολυμβητήριο και επισημαίνοντας την παρουσία του ΟΥΚ για δεύτερη χρονιά στην Α1.

Ο Χρήστος Μαρινάγης

«Πέρυσι ήταν πολύ δύσκολα με τις συνεχόμενες διακοπές και φέτος ελπίζω ότι θα τα πάμε πολύ καλά. Με τον Νίκο Βενετόπουλο προπονητή νιώθουμε μία ασφάλεια και ξεκινάμε με καλή διάθεση» τόνισε ο Χρήστος Μαρινάγης, για να συμπληρώσει: «Να ξέρει ο κόσμος ότι ο Βόλος έχει μία ομάδα πόλο στην Α1 Ανδρών και ότι η Εθνική Ελλάδας πήρε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μακάρι να έρθει ο κόσμος κοντά σε ένα άθλημα που έχει πολλές συγκινήσεις».

Από πλευράς διοίκησης, ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Μαρινάγης επεσήμανε: «Ελπίζουμε ότι θα παιχτεί πρωτάθλημα, αν και το πρωτάθλημα σύμφωνα με την προκήρυξη είναι κουτσουρεμένο χρονικά, και οι περισσότερες ομάδες έχουν ζητήσει μεγαλύτερη διάρκεια, από τους 6-7 μήνες που προβλέπονται από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Είναι ένας σχεδιασμός που φαίνεται προβληματικός, δεν βοηθάει τον Αθλητισμό και ελπίζουμε ν’ αλλάξει και να το δει καλύτερα η Ομοσπονδία».

Ο πρόεδρος του ΟΥΚ, Τάσος Μαρινάγης

 

Όσον αφορά την ομάδα, στάθηκε στην ανάγκη στήριξης της ομάδας από την πόλη, με το μπάτζετ να είναι από τα μικρότερα της κατηγορίας.

Αμερικανός αλλά και Αυστραλός

Όσον αφορά τις μεταγραφικές προσθήκες, η ενίσχυση από το εξωτερικό αναμένεται άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη η διοίκηση του ΟΥΚ είναι κοντά σε συμφωνία τόσο με έναν Αμερικανό όσο και με έναν Αυστραλό, με τους δύο πολίστες να αναμένονται σύντομα στον Βόλο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.