Η 7η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ (αποτελέσματα-σκόρερ Κυριακής 28/11)

Η δράση στη δεύτερη τοπική κατηγορία

Με δύο πρωϊνά παιχνίδια άνοιξε η αυλαία για την Β’ ΕΠΣΘ την Κυριακή για τη δεύτερη δόση της 7ης αγωνιστικής, με τον Άνθιμο Γαζή να έχει σε μεγάλα κέφια τον Κίτσα και να επικρατεί σε βάρος του Αχιλλέα Αχιλλείου με το ευρύ 6-0.

Το 1-0 βέβαια έγινε με αυτογκόλ, με τον Καραγιάννη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 19’ ο Κίτσας με σουτ έκανε το 2-0 και άνοιξε λογαριασμό,  ενώ στο 35’ ο Βούλγαρης με κεφαλιά σκόραρε για το 3-0. Ο Κίτσας συνέχισε για το 4-0 με σουτ στο 39’ ενώ το 5-0 έγινε από τον ίδιο στο 43’. Στο 73’ (ποιος άλλος;) ο Κίτσας έκανε το 6-0, ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι σε δική του προσπάθεια στο 63’ και ακολούθησε και το δοκάρι του Μουστάκα στο 77’.

Στο έτερο πρωινό παιχνίδι, ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας επικράτησε 2-0 στην αναμέτρηση με τον Πηλέα. Στο 38’ με ατομική ενέργεια ο Κυπτίου έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ στο 45’ μετά από ασίστ του ίδιου παίκτη ο Βαρβέκης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

 

ΑΠΟΒ-Μαγνησιακός 3-2
Με τρία τέρματα του Έντι Νταϊλάνι η Α.ΠΟ.Β. έκανε ανατροπή στο σκορ και κατέκτησε το τρίποντο απέναντι στον Μαγνησιακό.
Από την πρώτη αγωνιστική είχε να γνωρίσει την ήττα ο Μαγνησιακός, όταν κι είχε χάσει από τους Ν.Α. Νίκης στην έδρα του με 0-1 και η σημερινή είναι η πρώτη εκτός έδρας και δεύτερη συνολικά.
Το 1-0 έκανε με κεφαλιά Έντι Νταϊλάνι Εντι στο 15′ μετά από πλάγιο του Τσόχα, με τους παίκτες του Θάνου Θεοδώρου να ισοφαρίζουν με κεφαλιά του Παπαστεργίου μετά από κόρνερ για το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Μάλιστα, στο 51’ πήραν και το προβάδισμα με κοντινό πλασέ του Περεντίδη, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Ροδίτη και παράλληλη σέντρα.
Η Α.ΠΟ.Β. στη συνέχεια ανέβασε στροφές και με πλασέ του Έντι Νταϊλάνι στο 53′ μετά από ασίστ του Παρθενη ισοφάρισε και ο ίδιος παίκτης στο 90’ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

 

Κένταυρος ΝΠ-Χλόη 4-1
Με MVP τον Φάνη Γώγο που πέτυχε δύο γκολ ο Κένταυρος ΝΠ επικράτησε της Χλόης με 4-1. Το πρώτο ημίχρονο ήταν …άσφαιρο και για τις δύο ομάδες, αλλά η επανάληψη επιφύλασσε μεγάλες συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι στο 55’ μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Φάνης Γώγος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα και ο επερχόμενος Μπογδανίδης άνοιξε …λογαριασμό για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι πέντε λεπτά αργότερα σε ανατροπή του Τριχόπουλου και ο Μποταΐτης ευστόχησε για το 1-1. Στο 70’ ο Φάνης Γώγος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1 και ο ίδιος δέκα λεπτά αργότερα με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπογδανίδη έγραψε το 3-1. Στην τελευταία φάση του ο Ζοτκάι έβαλε το …κερασάκι στην τούρτα, με όμορφη προσωπική ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα για το τελικό 4-1.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1ος Όμιλος

ΑΠΟΒ 18
Πανιώνιος Ν.Ι.     16
Ιάσων ΑΜ           16
Σκόπελος            13
Νέοι Αγίας Άννας 13
Μαγνησιακός       11
Ν.Α. Νίκης            7
Ελευθεριακός        6
Πηλέας                 1
ΑΕ Διμηνίου          0

2ος Όμιλος

Κένταυρος ΝΠ 19
Άνθιμος Γαζής 14
ΕΛ Νηλέας      13
Μικροθήβες     10
Απόλλων Καν.  9
Άθλος              8
Χλόη               3
Αχιλλέας Αχ.    1
Άνω Λεχώνια    0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.