Η αναμονή φέρνει φήμες περί επαγγελματία της εστίασης για τον Ολυμπιακό Βόλου…

Χωρίς ωστόσο ανοιχτές τοποθετήσεις από καμία πλευρά

Όσον περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο αναμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου τις εξελίξεις για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, και φυσικά αναλόγως αυξάνεται η φημολογία για τις διοικητικές και οικονομικές βάσεις που απαιτούνται για τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Συζητήσεις και μόνο συζητήσεις έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, με τη μόνη διαρροή πάνω σ’ αυτήν τη βάση να κάνει λόγο για επιχειρηματία που μπορεί υπό συνθήκες να ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου. Όνομα δεν αναφέρεται, απλά το μόνο που σχολιάζεται είναι ότι δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της παραγωγής ειδών εστίασης.

Όλα αυτά βέβαια αποτελούν στοιχεία φημολογίας. Ούτε επιχειρηματίας έχει κάνει την εμφάνισή του ανοιχτά και επίσημα, ούτε από τον Ερασιτέχνη έχει υπάρξει τοποθέτηση για κάποιο πρόσωπο. Το μόνο που έχει τονιστεί από τα μέλη του μητρικού σωματείου είναι ότι κάθε πρόταση θα πρέπει να είναι γραπτή και κοστολογημένη, με όποια κίνηση πλέον να επιβαρύνει τα ίδια τα μέλη του.

Άλλωστε, όταν μία ομάδα βρίσκεται σε μία τόσο κρίσιμη καμπή, τίποτε δεν θα πρέπει να γίνει τυχαία, και καμία δέσμευση δεν μπορεί να είναι προφορική. Μόνο με ανοιχτά χαρτιά μπορεί μία ομάδα να επανέλθει στο επίπεδο που θέλει και με τη στήριξη του κόσμου της.

Φημολογία για έδρα στον… Άγιο Γεώργιο

Είτε έρθει είτε δεν εμφανιστεί επενδυτής, υπάρχει και ένα άλλο βασικό θέμα που θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό Βόλου και αυτό δεν είναι άλλο από το γηπεδικό.

Ως και τον Άγιο Γεώργιο παρουσιάζει ως έδρα η φημολογία που αναπτύσσεται, κάτι όμως που δεν είναι εύκολο, αφού θα πρέπει να δει κανείς τις άδειες του συγκεκριμένου χώρου για χρήση σε επίσημα παιχνίδια. Οριακά τα περισσότερα ελληνικά γήπεδα της περιφέρειας αδειοδοτούνται για αγώνες Γ’ Εθνικής, οπότε δεν είναι και τόσο εύκολο να αγωνιστεί μία ομάδα σε ένα προπονητικό κέντρο χωρίς υποδομές…

Προπονήσεις πάντως μπορούν να διεξαχθούν κανονικά. Άλλωστε γι’ αυτό δημιουργήθηκε ο συγκεκριμένος χώρος…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.