Η αναζήτηση επιθετικού συνεχίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου με σενάρια για Βαλκάνιο φορ

Ψάχνει λύσεις για τη γραμμή κρούσης

Την ώρα που ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία του, πλέον στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου, η αναζήτηση μίας λύσης για την επιθετική γραμμή συνεχίζεται, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Σάκη Θεοδοσιάδη να έχει πάρει εν πολλοίς πάνω του το όλο θέμα και να προσπαθεί να βρει το κατάλληλο κομμάτι που θα συμπληρώσει το αγωνιστικό παζλ, ενώ φήμες φέρνουν ακόμη και ξένο ποδοσφαιριστή να είναι στα υπόψη.

Πάντως ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου δεν προκρίνει τόσο τη λύση επιθετικού από το εξωτερικό, θεωρώντας ότι τα όποια κενά μπορούν να καλυφθούν από Έλληνες παίκτες. Βέβαια, με τον χρόνο να παίζει τον ρόλο του και στις διαπραγματεύσεις, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την κάλυψη του επιθετικού κενού με Έλληνα, αλλά ούτε να παραβλέψει το σενάριο περί αλλοδαπού ποδοσφαιριστή…

Οι φήμες πάντως (που δεν επιβεβαιώνονται από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου) κάνουν λόγο για φορ που κατάγεται από χώρα της Βαλκανικής, που έχει καλά στοιχεία. Βέβαια, όπως προαναφέραμε όλα είναι και θέμα κόστους, και μία λύση από το εξωτερικό κρίνεται αν θα είναι συμφέρουσα σε όλους τους τομείς για τον ΑΣ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.