Η απονομή πρωταθλήματος 2021-2022 στον νταμπλούχο Πύρασο (φωτογραφίες)

Μέσα σε κλίμα γιορτινό και με βλέψεις για την κατάληψη της μίας από τις τρεις πρώτες θέσεις στα μπαράζ που αρχίζουν αύριο Κυριακή 8 Μαΐου, έγινε η απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλήματος στους παίκτες και στη Διοίκηση, από τη Διοργανώτρια ΕΠΣΘ. Την απονομή τέλεσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ με καταγωγή από τη Νέα Αγχίαλο Χρήστος Τριάντοπουλος, υπό τις ιαχές του ύμνου του Συλλόγου από τα μικρόφωνα και τους φιλάθλους να ανοίγουν σαμπάνιες για την κατάκτηση του νταμπλ για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, η οποία ολοκληρώθηκε επίσημα σήμερα με την απονομή.
Η γιορτή του Πυράσου άρχισε με παιχνίδι της Ακαδημίας του με αντίστοιχο του ΝΠΣ Βόλου, ενώ ακολούθησε ματς ανάμεσα στους παλαίμαχους και την ομάδα του 2014 η οποία κατέκτησε πρωτάθλημα κι ανέβηκε στην παραπάνω κατηγορία.
Αμέσως μετά ακολούθησε η βράβευση από πλευράς Πυράσου, ανθρώπων που συνεισέφεραν ο καθένας με τον τρόπο του κι από το δικό του μετερίζι, όπως οι αδερφοί Καραδήμα, οι οποίοι προσφέρουν στο Σύλλογο της Νέας Αγχιάλου για πάρα πολλά χρόνια και αδιάλειπτα, τους προπονητές των επιτυχιών του πρόσφατος παρελθόντος Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Νίκος Χατζηκυριακίδης και Λάκης Μπακάλης. Επίσης, βραβεύτηκαν από μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου ο ντόπιος Υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, καθώς και στο πρόσωπο του Αντιπροέδρου της, Βασίλη Βενέτη, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, για τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί, μιας και παραχώρησε όλη τη χρονιά στον Πύρασο το γήπεδο «Π. Μαγουλάς» για τα εντός έδρας παιχνίδια του, όπως και για τα μπαράζ από αύριο κόντρα στον Πυρσό Γρεβενών και για τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια, για τη διαδικασία ανόδου.
Πριν το κλείσιμο της βραδιάς, ο κ. Τριαντόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΘ Μίλτο Καλόγηρο, απένειμαν το τρόπαιο του Πρωταθλητή για τη σεζόν 2021-2022 στον Πύρασο μέσα σε πανηγυρισμούς από παίκτες, Διοίκηση και τεχνικό τιμ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.