Η αποστολή της Νίκης για το ματς με τη Βέροια

Η αποστολή της Νίκης Βόλου, η οποία ταξιδεύει σήμερα Σάββατο για τη Βέροια, προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Αποστολίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Βοσνιάδης, Σ. Κυριακίδης. Κ. Κυριακίδης, Παγώνης, Μπιτσάκος, Μπαλάφας, Τσιώλης, Ιορδανίδης, Ντομίνγκεθ, Λούκας Γκαρσία, Καπός, Κρουθ, Λίτσιος, Μασκουνιάν.

Εκτός έμειναν ο τρίτος τερματοφύλακας Καρακώστας, ο τραυματίας Καμπαγέρο και ο τιμωρημένος Ροχάνο.

Η Νίκη αντιμετωπίζει τη μία από τις τέσσερις ομάδες στη Φούτμπολ Λιγκ που δεν έχουν ηττηθεί ακόμη στην έδρα τους. Η «Βασίλισσα του Βορρά» μαζί με τα Τρίκαλα, την Καβάλα και τον Ασπρόπυργο είναι οι ομάδες που έχουν κρατήσει «άπαρτα τα κάστρα τους» και συγκεκριμένα η αυριανή αντίπαλος της Νίκης έχει μέχρι στιγμής στο «σπίτι της»  τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες με τέρματα 9-4.

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη, που πριν το ματς με τον Ιωνικό στη Νεάπολη είχε φτάσει μία ανάσα από τη σύναψη συνεργασίας με τη Νίκη, με τη συμφωνία τελικά να χαλάει, προέρχεται από ήττα-σοκ από τον Ιαλυσό με 1-0 στο δεύτερο ματς του Θεσσαλονικού τεχνικού στον πάγκο της, αλλά αυτό της δίνει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο για το τρίποντο την Κυριακή.

Από τη μεριά της η Νίκη αποτελεί μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην τελευταία πεντάδα αγώνων, έχοντας συλλέξει 11 πόντους με τρεις επιτυχίες στην έδρα της και δύο ισοπαλίες εκτός στα πέντε ματς που κάθεται ο Στάικος Βεργέτης στον πάγκο της, ενώ έχει να δεχθεί γκολ 439 λεπτά, καθώς στο 11ο λεπτό του αγώνα με τον Διαγόρα στη Ρόδο είχε παραβιάσει την εστία της ο πρώην παίκτης της Κέρι Λόρι και έκτοτε αυτή είναι απαραβίαστη.

Η βολιώτικη ομάδα έχει δυσμενή παράδοση στη Βέροια, έχοντας να κερδίσει 31 ολόκληρα χρόνια, από τις 11 Σεπτεμβρίου 1988, όταν το έκανε με σκορ 0-1 με γκολ του στο 90’ του Τάκη Οικονόμου. Οι παραδόσεις λένε όμως ότι είναι, για να σπάνε και η Νίκη με την πορεία της από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Βεργέτης έχει δημιουργήσει προσδοκίες, αλλά βέβαια σε μία τόσο δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα με όνομα και βαριά φανέλα ακόμη και η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.